НАЈЕВТИНА ПОНУДА ВО МАКЕДОНИЈА

ПЕРИОД НА ВАЖНОСТ НА ПОНУДА

од 1 Октомври до 20 Декември 2019 година

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ

600 ЕВРА во денарска против вредност по курс 1 EUR = 62 ден
цената не е валидна за период: 16.11.2019 – 22.11.2019 – период кога е спектакуларното DUBAI AIR SHOW  и за период: 24.11.2019 – 29.11.2019 кога се одржува најголемиот Саем за Градежништво The Big 5
Доколку планиарате престој во ДУБАИ овој период цената за 1 лице е дополнителни 80 евра по ден.

ВРЕМЕ ТРАЕЊЕ НА АРАНЖМАН

6 ДЕНА – 5 НОЌИ

СМЕСТУВАЊЕ

GOLDEN TULIP MEDIA HOTEL 4 ★★★★
двокреветна соба со вклучен појадок во цената

ШТО Е ВКЛУЧЕНО?

5 ноќи во GOLDEN TULIP MEDIA HOTEL 4 ★★★★
двокреветна соба со вклучен појадок во цената

Полудневна Dubai City Tour – Англиска група

Целодневна Abu Dhabi City Tour – Англиска група

JEPP Safari тура

Трансфери за доаѓање и одење

ШТО НЕ Е ВКЛУЧЕНО?
  • Виза за ДУБАИ – во вредност 85€ по лице
  • TOURISM DIRHAM TAX
  • било која друга услуга која не е вклучена во понудата

ПРОГРАМА

ДЕН 1

Пристигнување на аеродром и трансфер до хотел

ДЕН 2

По појадокот, во 09:00 започнува DUBAI CITY TOUR со посета на Jumeirah side, фотографирањае на Burj Al Arab и Atlantis The Palm, Gold Souk, Dubai Mall и Burj Khalifa Tower. По пладне, слободен ден во Dubai Mall.

ДЕН 3

По појадок, посета на Abu Dhabi – главниот град на UAE – Започнуваме од Sheikh Zayed Mosque до Emirates Palace фото стоп од надвор, посета на старо село и слободно време во Marina Mall. По посетата на Ferrari World во 16:30трансфер назад до ДУБАИ во хотел.

ДЕН 4

Слободно утро, а во 15:00 поаѓање на JEEP SAFARI TOUR возење низ пустина и по зајдисонце враќање назад во камп, за да јавате камили, отворена Buffet Dinner проследена со забава. Во 20:30 се враќате во хотел.

ДЕН 5

Слободен ден, за прошетка во сопствена режија

ДЕН 6

По појадок, трансфер до аеродром.