Category: Каппадокија

КАПАДОКИЈА – 4 ноќи

ДАТУМИ НА ЛЕТОВИ Поаѓање (SKP – KAJ) Враќање (KAJ – SKP) Период 4 ноќи Понеделник, Сабота Петок, Среда 02.11.2019 –15.03 2020 (Не важи за период 27.12.2019 – 05.01.2020) КАПАДОКИЈА – АВИОНСКИ ПРЕВОЗ Кападокија – Ако постои бајка за магична земја од глина, веројатно ќе изгледа како Кападокија. Регионот е во централна Турција и е познат…
Read more