Category: Турција

КАПАДОКИЈА – 4 ноќи

ДАТУМИ НА ЛЕТОВИ Поаѓање (SKP – KAJ) Враќање (KAJ – SKP) Период 4 ноќи Понеделник, Сабота Петок, Среда 02.11.2019 –15.03 2020 (Не важи за период 27.12.2019 – 05.01.2020) КАПАДОКИЈА – АВИОНСКИ ПРЕВОЗ Кападокија – Ако постои бајка за магична земја од глина, веројатно ќе изгледа како Кападокија. Регионот е во централна Турција и е познат…
Read more

ISTANBUL – 5 ноќи

ИСТАНБУЛ – АВИОНСКИ ПРЕВОЗ ДЕНОВИ НА ЛЕТАЊЕ 5 ноќи Поаѓање (SKP – IST) Секој понеделник,среда петок Враќање (IST – SKP) Секоја сабота,понеделник и среда Период 01,11,-15,03,2020 Освен(27.12- 05.01.2020) Истанбул – најкосмополитски град во светот, град на контрасти, единствен град кој ги преплавува сите сетила. Истанбул пречекува опсипан со светлина, град кој никогаш не спие –…
Read more

ISTANBUL – 4 ноќи

ИСТАНБУЛ – АВИОНСКИ ПРЕВОЗ ДЕНОВИ НА ЛЕТАЊЕ 4 ноќи Поаѓање (SKP – IST) Секој понеделник,сабота Враќање (IST – SKP) Секоја петок и среда Период 01,11,-15,03,2020 Освен(27.12- 05.01.2020) Истанбул – најкосмополитски град во светот, град на контрасти, единствен град кој ги преплавува сите сетила. Истанбул пречекува опсипан со светлина, град кој никогаш не спие – улици…
Read more

ISTANBUL – 3 ноќи

ИСТАНБУЛ – АВИОНСКИ ПРЕВОЗ ДЕНОВИ НА ЛЕТАЊЕ 3 ноќи Поаѓање (SKP – IST) Секоја среда и петок Враќање (IST – SKP) Секоја сабота и понеделник Период 01,11,-15,03,2020 Освен(27.12- 05.01.2020) Истанбул – најкосмополитски град во светот, град на контрасти, единствен град кој ги преплавува сите сетила. Истанбул пречекува опсипан со светлина, град кој никогаш не спие…
Read more

ISTANBUL – 2 ноќи 2019/2020

ИСТАНБУЛ – АВИОНСКИ ПРЕВОЗ ДЕНОВИ НА ЛЕТАЊЕ 2 ноќи Поаѓање (SKP – IST) Секој понеделник,среда,сабота Враќање (IST – SKP) Секоја среда,петок,понеделник Период 01.11.-15.03.2020 Освен(27.12- 05.01.2020) Истанбул – најкосмополитски град во светот, град на контрасти, единствен град кој ги преплавува сите сетила. Истанбул пречекува опсипан со светлина, град кој никогаш не спие – улици полни со…
Read more