Category: Пампорово

Sunny Hills 3*

SUNNY HILLS 3* – Пампорово www.sunnyhillsbg.com Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 10% за резервација и уплата до 31.10.2019 БОНУСИ : 7=6 за период на престој 01.12-24.12.2019, 06.01-02.03.2020, 04,03-10.03.2020 (попустите не се комбинираат) Цените се по соба за 1 ноќевање со појадок 01.12-19.12.2019 20.12-28.12.2019 29.12-05.01.2020 06.01-19.01.2020 Вид на сместување 06.03-10.04.2020 20.01-05.03.2020  62,00 €  87,00 €  …
Read more

Rodopski Dom 4*

Хотел РОДОПСКИ ДОМ 4* – Чепеларе, Пампорово  Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% за резервација и уплата до 30.09.2019 | 10% за резервација и уплата до 31.10.2019 БОНУСИ : 7=6 за период на престој 15.01-02.02.2020 | 20.02-31.03.2020 (попустите не се комбинираат) Цените се по лице за 1 ноќевање  01.12-23.12.2019 24.12-27.12.2019 28.12-01.01.2020 на база ПОЛУПАНСИОН 29.02-31.03.2020 02.01-28.02.2020 Двокреветна…
Read more

ORLOVETS 5*

ТУРИСТИЧКАТА ТАКСА Е ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2019 20 % ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.10.2019 15 % ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 01.12.2019 10 % ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ВО ЕВРА 01.12-20.12 07.03-20.04 21.12-27.12 04.01-17.01 22.02-06.03 28.12-03.01 18.01-21.02 DBL STANDARD 1adl…
Read more

PERELIK 5*

ТУРИСТИЧКАТА ТАКСА Е ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА! ЗА РЕЗЕВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2019 15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 01.12.2019 10% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН 01.12-20.12 07.03-20.04 21.12-27.12 04.01-17.01 22.02-06.03 28.12-03.01 18.01-21.02 JUNIOR SUITE 1ADL 61 67 157 75 1ADL+1CHD 5-11.99 74 84 138 98 1ADL+2CHD 5-11.99 96 109 178…
Read more

PAMPOROVO 5*

ТУРИСТИЧКАТА ТАКСА Е ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2019 25% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2019 20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2019 15 % ПОПУСТ 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 28.12 ДО 02.01.2020 ЗА МИН. 4 НОЌЕВАЊА 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 28.12 ДО 02.01.2020…
Read more

FINLANDIA 4*

ТУРИСТИЧКАТА ТАКСА Е ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2019  20% ПОПУСТ ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 03.01.2020 ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2019 10 % ПОПУСТ ЗА  ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 03.01.2020 6=5,7=6 ,10=9,11=9 и 14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД   01.12 ДО 26.12.2019, ОД 12.01 ДО 23.01 И ОД  23.02 ДО 10.04.2020   ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА…
Read more

KAMELIA APART HOTEL 4*

www.kamelia-hotel-pamporovo.com ТУРИСТИЧКАТА ТАКСА Е ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.10.2019 10% ПОПУСТ (НЕ ВАЖИ ЗА ПЕРИОД ОД 27.12 ДО 02.01.2020)   ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ ВО ЕВРА 1 01.12-18.12 05.03-15.04 19.12-26.12 03.01-12.01 27.12-02.01 13.01-19.01 20.01-04.03 STUDIO 1 adl 50 79 112 57 70 1 adl+1chd  6-11.99 51 80 113 58…
Read more

GRAND HOTEL MURGAVETS 4*

ТУРИСТИЧКАТА ТАКСА Е ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА! ЗА РЕЗЕВАЦИЈА И УПЛАТА ДО  31.10.2019 10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕВАЦИЈА И УПЛАТА ДО  15.11.2019  5% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ОД 2 ДО 6 НОЌЕВАЊА ЗА ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 31.03.2020 5% ПОПУСТ  (СЕ КОМБИНИРА СО EBD) ЗА ПРЕСТОЈ ОД 7 И ПОВЕЌЕ НОЌЕВАЊА ЗА ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 31.03.2020 10% ПОПУСТ  (СЕ КОМБИНИРА СО…
Read more

MPM MURSALITSA SPA HOTEL 4*

www.mursalitsaspa.bg ТУРИСТИЧКАТА ТАКСА Е ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2019 20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2019 15% ПОПУСТ   ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА 1 28.12-04.01 20.12-27.12 05.01-11.01 01.12-19.12 12.01-14.04 DBL STANDARD 1ADL 106 55 50 1ADL+1CHD 6-12.99 107 71 57 1ADL+2CHD 6-12.99 108 72…
Read more

ORPHEUS 4*

ТУРИСТИЧКАТА ТАКСА Е ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2019 20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2019 15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 01.12.2019 10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 01.12.2019 ДОПОЛНИТЕЛНИ 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ОД 7 И ПОВЕЌЕ НОЌЕВАЊА (СЕ КОМБИНИРА СО EBD DISCOUNT )   ЦЕНИ ЗА СОБА…
Read more