Category: Боровец

VILLA JAGODA&MALINA 3*

Вила Јагода и Малина 3* – Боровец – Зима 2019/2020 www.borovetz-resort.com Локација : 2 км од Боровец Идеално место за одмор со пријателите и семејството. Во склоп на вилите има ресторан,маркет, паркинг, сеф на рецепција, сауна, терени за спортување. Организиран транспорт до Боровец. ВИЛИ ЈАГОДА (40 фински вили) : дневна соба со 2 редовни легла, ареа за…
Read more

BOROVETS HILLS 5*

ТУРИСТИЧКАТА ТАКСА Е ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2019 5% ПОПУСТ 6=5, 7=6 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 19.01 ДО 08.02.2020 И ОД 23.02 ДО 30.02.2020 ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА 1 01.01-18.01 09.02-22.02 28.12-31.12 19.01-08.02 23.02-29.02 10.12-27.12 01.03-30..04 DBL STANDARD 1adl 85 201 69 56 1adl+1chd…
Read more

FESTA WINTER PALACE 5*

ТУРИСТИЧКАТА ТАКСА Е ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2019 15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2019 10% ПОПУСТ 6=5. 7=6 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 20.12.2019 , ПОМЕЃУ 08.01 И 15.02.2020 И ПОСЛЕ 05.03.2020 (ВАЖИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ПОСЛЕ 01.12.2019) ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО…
Read more

YASTREBETS 4+*

www.hotelyastrebets.bg ТУРИСТИЧКАТА ТАКСА Е ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2019 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 20.12 ДО 04.01.2020 (EBD) ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2019 20% ПОПУСТ ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 05.01.2020 (EBD) ЗА РЕЗЕРВЦАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2019 15% ПОПУСТ ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 05.01.2020 (EBD) ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО…
Read more

ALPIN 4*

www.alpin-hotel.bg ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2019 5% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 1 21.12-03.01 15.02-21.02 04.01-10.01 25.01-14.02 11.01-24.01 22.02-06.03 07.03-31.03 DBL STANDARD 1adl 110 78 65 49 1adl+1chd 2-11.99 111 79 66 50 1adl+2chd 2-11.99 139 98 82 62 2adl 111 79 66 50 2adl+1chd 2-11.99 139 98…
Read more

EUPHORIA CLUB 4*

ТУРИСТИЧКАТА ТАКСА Е ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2019 20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 01.11.2018 10% ПОПУСТ 7=6 ЗА ПРЕСТОЈ ОД 12.12 ДО 27.12.2019 ОД 11.01 ДО 31.01.2020 И ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 23.02.2020 ПОПУСТИТЕ МОЖЕ ДА СЕ КОМБИНИРААТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ВО ЕВРА 1…
Read more

FESTA CHAMKORIA 4*

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2019 15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2019 10% ПОПУСТ 6=5, 7=6 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОМЕЃУ 01.12 и 20.12.20189 , 08.01 и 15.02.2020 И ПОЛСЛЕ 05.03.2020 (ВАЖИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ПОСЛЕ 01.12.2019) ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА 1 01.12-20.12 21.12-27.12 28.12-01.01 02.01-13.01 14.01-25.01 26.01-15.02 16.02-04.03…
Read more

FLORA COMPLEX 4*

www.flora-hotel.net ТУРИСТИЧКАТА ТАКСА Е ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2019 10% ПОПУСТ 7=6 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ДО 25.12.2019 И ПРИСТИИГНУВАЊА ПОСЛЕ 05.03.2020 (ВАЖИ ЗЕ РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ПОСЛЕ 01.11.2019) ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА   26.12-03.01 04.01-04.03 18.12-25.12 05.03-11.03 01.12-17.12 12.03-31.03 DBL STANDARD 1adl 119 74 58…
Read more

FLORA MAIN BUILDING 4*

www.flora-hotel.net ТУРИСТИЧКАТА ТАКСА Е ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2019 20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2019 15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2019 10% ПОПУСТ 6=5,7=6 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 04.03.2020 ( ВАЖИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ПОСЛЕ 01.12.2019) ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ ВО ЕВРА 1  …
Read more

FLORA RESIDENCE 4*

ТУРИСТИЧКАТА ТАКСА Е ВКЛУЧЕНА ВО ЦЕНАТА! ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2019 20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2019 15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2019 10% ПОПУСТ 6=5,7=6, 10=8 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 04.03.2019 (ВАЖИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ПОСЛЕ 01.12.2019 ) ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН   27.12-03.01…
Read more