Category: Банско

MOUNTAIN ROMANCE   3* – BANSKO

MOUNTAIN ROMANCE   3* – BANSKO Период на Продажба Период на Престој Попуст Тип на Соба Мин.Престој 01.12.2020 21.12.2020 27.11.2020 27.12.2020 10% Сите 5 ноќи 01.12.2020 21.12.2020 05.1.2021 20.4.2021 10% Сите 5 ноќи Период на Продажба Период на Престој Попуст Тип на Соба Мин.Престој 20.3.2020 30.11.2020 27.11.2020 27.12.2020 20% Сите 5 ноќи Период на Продажба Период…
Read more

ALL SEASONS CLUB 4*  BANSKO

ALL SEASONS CLUB 4*  BANSKO Период на Продажба Период на Престој Попуст Тип на Соба 21.11.2020 15.12.2020 01.12.2020 15.3.2021 10% Сите Период на Продажба Период на Престој Попуст Тип на Соба 20.11.2020 01.12.2020 15.3.2021 15% Сите Период на Продажба Период на Престој Попуст Тип на Соба 26.3.2020 20.10.2020 01.12.2020 15.3.2021 20% Сите Период на Продажба…
Read more

WINSLOW INFINITY & SPA 3*  BANSKO

WINSLOW INFINITY & SPA 3*  BANSKO Период на Продажба Период на Престој Попуст Тип на Соба 04.6.2020 15.9.2020 15.12.2020 22.12.2020 15% Сите 04.6.2020 15.9.2020 04.1.2021 11.4.2021 15% Сите 16.9.2020 30.11.2020 04.1.2021 11.4.2021 10% Сите 16.9.2020 30.11.2020 15.12.2020 22.12.2020 10% Сите Период на Продажба Период на Престој Промоции 04.6.2020 27.12.2020 15.12.2020 27.12.2020 7=6, 8=7, 9=8, 10=9,…
Read more

WINSLOW HIGHLAND 2*  BANSKO

WINSLOW HIGHLAND 2*  BANSKO Период на Продажба Период на Престој Попуст Тип на Соба 04.6.2020 15.9.2020 14.12.2020 22.12.2020 15% Сите 04.6.2020 15.9.2020 04.1.2021 12.4.2021 15% Сите 16.9.2020 30.11.2020 04.1.2021 12.4.2021 10% Сите 16.9.2020 30.11.2020 14.12.2020 22.12.2020 10% Сите Период на Продажба Период на Престој Промоции 04.6.2020 27.12.2020 14.12.2020 27.12.2020 7=6, 8=7, 9=8, 10=9, 11=10, 12=11,…
Read more

WINSLOW ELEGANCE 3* BANSKO

WINSLOW ELEGANCE 3* BANSKO Период на Продажба Период на Престој Попуст Тип на Соба 04.6.2020 15.9.2020 14.12.2020 22.12.2020 15% Сите 04.6.2020 15.9.2020 04.1.2021 12.4.2021 15% Сите 16.9.2020 30.11.2020 04.1.2021 12.4.2021 10% Сите 16.9.2020 30.11.2020 14.12.2020 22.12.2020 10% Сите Период на Продажба Период на Престој Промоции: 04.6.2020 27.12.2020 14.12.2020 27.12.2020 7=6, 8=7, 9=8, 10=9, 11=10, 12=11,…
Read more

HOTEL SUNRISE 4*

SUNRISE PARK   4*  BANSKO Период на Продажба Период на Престој Попуст Тип на Соба 08.7.2020 15.10.2020 01.12.2020 31.3.2021 20% Сите 16.10.2020 15.11.2020 01.12.2020 31.3.2021 15% Сите 16.11.2020 10.12.2020 01.12.2020 31.3.2021 10% Сите Период на Продажба Период на Престој Промоции 08.7.2020 22.12.2020 01.12.2020 22.12.2020 5=4, 6=5, 7=5, 8=6, 9=7, 10=8, 11=9, 12=10, 13=11, 14=10, 15=11, 16=12,…
Read more

HOTEL MPM SPORT 4*

HOTEL MPM SPORT 4*   SPORT HOTEL MPM  4*  BANSKO Период на Продажба Период на Престој Попуст Тип на Соба 01.9.2020 30.9.2020 01.12.2020 11.4.2021 10% Сите Период на Продажба Период на Престој Попуст Тип на Соба 01.8.2020 31.8.2020 01.12.2020 11.4.2021 15% Сите Период на Продажба Период на Престој Попуст Тип на Соба 01.7.2020 31.7.2020 01.12.2020…
Read more

RIVERSIDE BOUTIQUE HOTEL  4*  BANSKO

RIVERSIDE BOUTIQUE HOTEL  4*  BANSKO Период на Продажба Период на Престој Попуст Тип на Соба 01.11.2020 30.11.2020 02.12.2020 12.4.2021 10% Сите Период на Продажба Период на Престој Попуст Тип на Соба 01.10.2020 31.10.2020 02.12.2020 12.4.2021 15% Сите Период на Продажба Период на Престој Попуст Тип на Соба 19.3.2020 30.9.2020 02.12.2020 12.4.2021 20% Сите Период на…
Read more

REGNUM 5* – Банско

REGNUM APART HOTEL 5 * BANSKO Период на Продажба Период на Престој Попуст Тип на Соба 17.6.2020 30.9.2020 01.12.2020 17.4.2021 30% Сите 01.10.2020 29.10.2020 01.12.2020 17.4.2021 25% Сите 30.10.2020 23.11.2020 01.12.2020 17.4.2021 18% Сите Период на Продажба Период на Престој Промоции 24.11.2020 26.12.2020 01.12.2020 26.12.2020 7=6, 8=7, 9=8, 10=9, 11=9, 12=10, 13=11, 14=12 24.11.2020 17.4.2021…
Read more

HOTEL PERUN PLATINUM HOTEL & CASINO 4*

PLATINUM HOTEL & CASINO BANSKO 4* BANSKO Период на Продажба Период на Престој Попуст Тип на Соба 13.8.2020 31.10.2020 27.11.2020 28.3.2021 10% Сите 01.11.2020 30.11.2020 27.11.2020 28.3.2021 5% Сите HALF BOARD / EUR A 27.11.2020 18.12.2020 B 19.12.2020 26.12.2020 C 27.12.2020 01.01.2021 B 02.01.2021 04.01.2021 A 05.01.2021 14.01.2021 D 15.01.2021 31.01.2021 A 01.02.2021 28.03.2021 ECONOMY…
Read more