Mursalitsa Spa Hotel 3*
| |

Mursalitsa Spa Hotel 3*

Early Booking Discount понуда од Mursalitsa Spa Hotel 3* MURSALITSA 3* PAMPOROVO                                                                www.mursalitsa.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 1 15.12.2023 23.12.2023 24.12.2023 28.12.2023 29.12.2023 02.01.2024 03.01.2024 31.01.2024 01.02.2024 04.03.2024 05.03.2024 31.03.2024 STANDARD ROOM DOUBLE ROOM 98 132 181 112 132 98 DOUBLE ROOM+EXTRA BED 133 178 244 151 178 133 SINGLE ROOM…

Orpheus 4*
| |

Orpheus 4*

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 05.10.2023 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 02.01 ДО 31.03.2023 ( ВАЖИ ЗА 7 И ПОВЕЌЕ НОЌЕВАЊА ) ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 05.10.2023 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 02.01 ДО 31.03.2023 ( ВАЖИ ЗА ДО 6 НОЌЕВАЊА )