Stara Planina Resort 4*

Early Booking Discount понуда од Stara Planina Resort 4* Stara Planina Resort 4* – Stara Planina *Цена во Двокреветна соба,Двокреветна соба + софа и Супериор Соба се дадени по лице на ден **Цена за Junior,Family и Deluxe Apartmаn се дадени по соба на ден Аll Inclusive Light A B C D Тип на соба Мин / Мах број на возрасни лица 01.12-16.12.2021 05.03-31.03.2022 17.12-30.12.2021 22.01-11.02.2022…
Read more