Category: Србија

Викенд на Копаоник

Викенд на Копаоник Викенд, забава, скијање, чист воздух и нова АВАНТУРА? Звучи добро нели 🙂  Доколку сакате викендот да го поминете на една од најбавите планини на балканот, Вие сте на правото место!    Aparthotel Kopaonik се наоѓа во Брзече, 16км од ски стазите на Копаоник и е директно поврзан со Гондола која се наоѓа 300м…
Read more

Grand Hotel Tornik 5*

Iris 4*

Mir 4*

Vila San

Harmonija Hotel & Spa 4*

               

Aparments Konaci

Junior 3* Brzece

51