Category: Копаоник

Nebeska Stolica 1

Early Booking Discount понуда од Nebeska Stolica 1 Nebeska Stolica 1 – Копаоник 10% попуст за уплата до 20.10.2022 Цените се дадени за наем на Студио / Апартман за 7 ноќи Смена Нед / Нед 7 ноќи Мах лица 18.12 25.12 25.12 01.01 01.01 15.01 15.01 22.01 22.01 29.01 29.01 05.02 05.02 12.02 12.02 19.02 19.02 26.02 26.02…
Read more

Srebrna Planina Resort & Spa 4*

Регуларна понуда од Srebrna Planina Resort & Spa 4* Hotel Srebrna Planina Spa & Resort 4*- Kopaonik Тип на соба Бр на лица 15.12-31.12 31.12-02.01 03.01-21.01 22.01-14.02 15.02-18.02 19.02-03.04 Double Room 2 144 192 168 154 168 134 Deluxe Suite 3 163 210 187 172 187 153 Deluxe 1-BD Apartment 4 182 230 206 192…
Read more

Vila Milmari

Регуларна понуда од Vila Milmari Villa / Aparments Milmari – Kopaonik Цените се дадени по соба на ден на база НАЕМ Тип на сместување 01.12 27.12 28.12 04.01 05.01 10.02 11.02 18.02 19.02 05.03 06.03 01.04 Мин.ноќи 3 5 3 3 3 3 S2 – Студио за 2 лица 35 68 48 56 48 35 S3- Студио за 3…
Read more

Milmari Resort 3+*

Регуларна понуда од Milmari Resort 3+* Milmari Resort & Spa 3+* Копаоник Цените се дадени по соба на ден на база Ноќевање со појадок / Појадок и Вечера Tип на сместување Бр на лица 01.12 27.12 28.12 03.01 04.01 13.02 14.02 18.02 19.02 04.03 05.03 31.03 Услуга / ВВ НВ НВ НВ НВ ВВ Standart Room 2 90 170…
Read more

Aparthotel & Spa Zoned 4*

Регуларна понуда од Aparthotel & Spa Zoned 4* Aparthotel & Spa Zoned 4*- Копаоник -10% попуст за уплата до 30.11.2022 Цените се изразени по лице на ден на база Појадок и Вечера од минимум 7 ноќи смена недела / недела За пократок престој на барање со доплата од +20% на цените! Термин Studio (1/1,1/2+1) Studio Lux (1/1,1/2+1)…
Read more

Vila Kopaonik

Early Booking Discount понуда од Vila Kopaonik Vila Kopaonik – Kopaonik http://www.vilakopaonik.com/ 10% попуст за уплата до 30.09.2022 Цените се дадени по СОБА за 7 ноќи Тип на сместување Мах лица 04.12-11.12 11.12-25.12 25.12-29.01 29.01-12.03 12.03-26.03 Број на ноќи 3 3 7 7 3 1+1 Студио До 3 512 555 555 512 512 2+1 Студио До 5 597…
Read more

Vila Zvoncica

Early Booking Discount понуда од Vila Zvoncica VILA ZVONCICA KOPAONIK www.vilakopaonik.com 10% попуст за уплата до 30.09.2022 ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО СОБА ЗА 7 НОЌИ Тип на соба Лица 04.12-11.12 11.12-25.12 25.12-29.01 29.01-12.03 12.03-26.03 Студио 1+1 До 2 512 597 640 555 512 Апартман 2 До 6 725 767 1.025 767 725 Апартман 3 До 8 767 836 1.109 836 767 ВИП…
Read more

Grand Hotel & Spa 4+*

Early Booking Discount понуда од Grand Hotel & Spa 4+* Grand Deluxe Hotel & Spa 4+**** Kopaonik 10% попуст за уплата до 31.10.2022 Цените се изразени во € по соба на ноќевање Помал број на ноќевање исклучиво на барање Период Мин.ноќи Услуга Гранд Соби Standard Superior Deluxe Family 2 pax 2 pax 2 pax 2 pax 12.12 –…
Read more

VICEROY 5*

VICEROY 5* KOPAONIK                                         www.viceroyhotelsandresorts.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК Тип на сместување Лица бр. 01.12-28.12.2022 28.12-08.01.2023 08.1-25.02.2023 25.02-31.03.2023 Без Балкон Со Балкон Без Балкон Со Балкон Без Балкон Со Балкон Без Балкон Со Балкон NEST ROOM 2 За проверка на цена исклучиво во агенција! Поради секојдневни измени неопходно е да се провери цената пред да се направи резервација! KING ROOM 2 DOUBLE QUEEN 2/4 KOPAONIK SUITE 2/4 KARAMAN SUITE 2/4…
Read more

Gorski Hotel & Spa 4*

Gorski Hotel & Spa 4* Kopaonik Early Booking -15% попуст за уплата до 15.10.2022 (попустот се пресметува само на услуга ноќевање) Цените се дадени по лице на ден на база Полупансион Тип на сместување Капацитет на соба 01.12 10.12 11.12 15.12 16.12 22.12 23.12 29.12 30.12 03.01 04.01 12.01 13.01 14.01 15.01 16.01 17.01 21.01 22.01 28.01…
Read more