Premier Luxury Mountain Resort 5*
|

Premier Luxury Mountain Resort 5*

Регуларна понуда од Premier Luxury Mountain Resort 5* PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT 5* BANSKO        www.banskohotelpremier.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 4/1 02.12.2022 22.12.2022 23.12.2022 28.12.2022 29.12.2022 07.01.2023 08.01.2023 02.02.2023 03.02.2023 11.03.2023 12.03.2023 25.03.2023 EXECUTIVE ROOM DOUBLE ROOM 104 134 249 144 171 122 DOUBLE ROOM+EXTRA BED 138 168 283 178…

WELLNESS HOTEL BULGARIA 4*
| |

WELLNESS HOTEL BULGARIA 4*

WELLNESS HOTEL BULGARIA 4* – Банско Цените се по соба за 1 ноќевање со појадок 01.12-22.12.2022  12.03-31.05 23.12-28.12.2022  03.01-11.03.2023 29.12-02.01.2023 Вид на сместување Двокреветна соба 2+0                           92 €                             118 €                           153 € Двокреветна Лукс 2+1                           100 €                             118 €                           168 € Апартман                                                          2+2                           145 €                             186 €…

CASA KARINA 4*
| |

CASA KARINA 4*

CASA KARINA 4* – Банско www.bansko-casakarina.com Цени по лице за 1 ноќевање 01.12-21.12    12.03–31.03. 22.12-26.12    04.01-10.03 27.12-03.01 на база ПОЛУПАНСИОН Двокреветна соба 2+2 46€ 52€ 69€ Студио 2+1 48€ 54€ 71€ Студио делукс 2+2 61€ 67€ 84€ Едноспален апартман 2+2 58€ 63€ 81€ Двоспален апартман 4+2 58€ 63€ 81€ Во цената е вклучено…

Ores Boutique 5*
|

Ores Boutique 5*

Early Booking Discount понуда од Ores Boutique 5* ORES BOUTIQUE HOTEL 5* BANSKO                    www.ores.bg ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2022 20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2022 10% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -ПОЛУПАНСИОН 01.12.2022 22.12.2022 23.12.2022 28.12.2022 29.12.2022 02.01.2023 03.01.2023 14.01.2023 15.01.2023 26.01.2023 27.01.2023 18.02.2023 19.02.2023 25.02.2023 26.02.2023 16.04.2023 STANDARD…

SAINT GEORGE SKI & HOLIDAY 4*
| |

SAINT GEORGE SKI & HOLIDAY 4*

Early Booking Discount понуда од Saint George Ski& Holiday 4* SAINT GEORGE SKI & HOLIDAY 4* BANSKO             www.stgeorgespabansko.com ЗА РЕЗЕРВAЦИЈА И УПЛАТА ДО 10.12.2022 15% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 1 01.12.2022 22.12.2022 23.12.2022 29.12.2022 30.12.2022 01.01.2023 02.01.2023 07.01.2023 08.01.2023 25.02.2023 26.02.2023 11.03.2023 12.03.2023 14.04.2023 STANDARD ROOM DOUBLE ROOM…

Green Life Ski&Spa 4*
| |

Green Life Ski&Spa 4*

Early Booking Discount понуда од Green Life Ski&Spa 4* GREEN LIFE SKI & SPA RESORT 4* BANSKO               www.greenliferesorts.gr ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2022 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 29.12.2022 И ОД 02.01 ДО 31.03.2023 ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.10.2022 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 29.12.2022…

Saint George Palace 4*
| |

Saint George Palace 4*

Early Booking Discount понуда од Saint George Palace 4* SAINT GEORGE PALACE 4* BANSKO                                                       www.saintgeorgepalace.com ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2022 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 16.12 ДО 28.12.2022 И ОД 02.01 ДО 09.04.2023 ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2022 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 16.12 ДО 28.12.2022 И ОД 02.01 ДО…

Amira 5*
| |

Amira 5*

Early Booking Discount понуда од Amira 5* AMIRA 5* BANSKO                                        www.hotelamira.eu ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2022 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 26.12.2022 И ОД 02.01 ДО 31.03.2023 ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2022 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 26.12.2022 И ОД 02.01 ДО 31.03.2023 ЦЕНИ ЗА…

MURITE CLUB HOTEL 4*
| |

MURITE CLUB HOTEL 4*

MURITE CLUB HOTEL 4* – Банско www.murite.bg РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА (не важи за 29.12-02.01.2023) : 15% попуст за резервација и уплата до 15.10.2022 10% попуст за резервации до 15.11.2022 БОНУСИ : 7=6 за период на престој 01.12-22.12.2022 и 15.01-28.01.2023 и 05.03-15.04.2023 *Бонусите и попустите за рана резервација важат за полупансион, не важат за доплатите за се вклучено  *Бонусите…

REGNUM HOTEL & SPA 5*
|

REGNUM HOTEL & SPA 5*

Early Booking Discount понуда од Regnum 5* REGNUM HOTEL & SPA 5* BANSKO                                                        www.regnum.bg ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2022 20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 20.11.2022 15% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 01.12.2022 21.12.2022 22.12.2022 27.12.2022 28.12.2022 07.01.2023 08.01.2023 28.01.2023 29.01.2023 25.02.2023 26.02.2023 18.03.2023 19.03.2023 15.04.2023…

Zara 4*
|

Zara 4*

Early Booking Discount понуда од Zara 4* ZARA 4* BANSKO                                                                                                         www.zarabansko.com ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2022 15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2022 10% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 1 01.12.2022 22.12.2022 23.12.2022 27.12.2022 28.12.2022 02.01.2023 03.01.2023 10.01.2023 11.01.2023 20.01.2023 21.01.2023 20.02.2023 21.02.2023 06.03.2023 07.03.2023 10.04.2023…