Category: Србија

Fruske Terme Resort 4* – Врдник

Fruske Terme Resort 4* – Врдник Цена по ЛИЦЕ НА ДЕН  со ПОЈАДОК / ПОЛУПАНСИОН за период 23.09-22.12.2020 Цени за мин. 3 ноќи Тип на соба Полупансион Појадок Еднокреветна 99 евра 85 евра Двокреветна 66 евра 52 евра   Цени за 4-6 ноќи Тип на соба Полупансион Појадок Еднокреветна 97 евра 83 евра Двокреветна 63…
Read more

GORSKI HOTEL I SPA 4* – КОПАОНИК

GORSKI HOTEL I SPA 4* – КОПАОНИК Планина и СПА, Србија, Копаоник GORSKI HOTEL I SPA 4* – Новата енергија на Копаоник Постојат места чија што магија ја чувствувате веднаш. Места кои не доближуваат до природата и сè што е длабоко во нас. GORSKI HOTEL & SPA е токму такво место. Ова е местото каде…
Read more