Category: Бугарија

Inter Hotel 4* Сандански

Цените за СОБА на ДЕН капацитет петок и сабота недела-четврток 7+ноќи SGL еднокреветна соба 1adl 68 € 55 € 54 € 1adl +1chd /4-11,99/ DBL двокреветна соба 2adl 86 € 69 € 66 € 2adl+1chd /0-3,99/ 2adl +1chd /4-11,99/ 98 € 79 € 76 € 2adl +2chd /0-3,99 и 4-11,99/ 2adl +1chd /12-15,99/ 114 €…
Read more