Category: ТОП ПОНУДИ

MALUMA – Концерт во Солун

MALUMA ВО СОЛУН! Maluma – Колумбиската суперerstвезда МАЛУМА ја продолжува распродадената турнеја и за прв пат доаѓа во Грција! На два одвоени концерти во Атина и Солун, изведувачот со својот харизматичен глас и експлозивно сценско присуство ветува дека ќе нè вознемири! 25-годишниот латински пејач веќе брои скоро 200 распродадени концерти низ целиот свет со повеќе од…
Read more

МАЛТА 15.02 – 18.02 – 3ноќи / 4 дена

  МАЛТА 269 евра со ВКЛУЧЕНИ АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ Малта, островска земја со уникатна архитектура и богата историја. Земја каде што Витезите на Св.Јован го бранеле христијанството. Малта има богата 7000 годишна историја, испреплетена со секојдневието современиот модерен живот. Сплетот на медитеранското синило и малтешката архитекура секој посетител го пренесуваат од едно мистично минато до модерната…
Read more

ДУБАИ СПЕЦИЈАЛНА ПРОМОЦИЈА 13-17.02.2020

IBIS AL BARSHA 3* – 499 ЕВРА NOVOTEL AL BARSHA 4* – 589 ЕВРА ОГРАНИЧЕН БРОЈ НА МЕСТА ЗА СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА НАПОМЕНА – Цените се ПАКЕТ цени дадени по лице за сместување во соодветниот тип на соба/услуга Цените се изразени во ЕВРА за уплата во денари (курс 1ЕУР=62МКД) и валидни до пополнување на места по…
Read more

Кипар за Водици

Кипар е островска држава во Средоземното море, трето по големина. Потеклото на името има повеќе толкувања: од грчкиот збор за чемпрес – kyparissos, од грчкиот збор кану – kypros, или по латинскиот назив за бакар – Cuprum (Cyprium) чии рудници некогаш се наоѓале на Кипар.. Средоземната медитеранска клима го прави Кипар едно од најтоплите острови…
Read more

КАПАДОКИЈА – 4 ноќи

ДАТУМИ НА ЛЕТОВИ Поаѓање (SKP – KAJ) Враќање (KAJ – SKP) Период 4 ноќи Понеделник, Сабота Петок, Среда 02.11.2019 –15.03 2020 (Не важи за период 27.12.2019 – 05.01.2020) КАПАДОКИЈА – АВИОНСКИ ПРЕВОЗ Кападокија – Ако постои бајка за магична земја од глина, веројатно ќе изгледа како Кападокија. Регионот е во централна Турција и е познат…
Read more

ISTANBUL – 5 ноќи

ИСТАНБУЛ – АВИОНСКИ ПРЕВОЗ ДЕНОВИ НА ЛЕТАЊЕ 5 ноќи Поаѓање (SKP – IST) Секој понеделник,среда петок Враќање (IST – SKP) Секоја сабота,понеделник и среда Период 01,11,-15,03,2020 Освен(27.12- 05.01.2020) Истанбул – најкосмополитски град во светот, град на контрасти, единствен град кој ги преплавува сите сетила. Истанбул пречекува опсипан со светлина, град кој никогаш не спие –…
Read more

ISTANBUL – 4 ноќи

ИСТАНБУЛ – АВИОНСКИ ПРЕВОЗ ДЕНОВИ НА ЛЕТАЊЕ 4 ноќи Поаѓање (SKP – IST) Секој понеделник,сабота Враќање (IST – SKP) Секоја петок и среда Период 01,11,-15,03,2020 Освен(27.12- 05.01.2020) Истанбул – најкосмополитски град во светот, град на контрасти, единствен град кој ги преплавува сите сетила. Истанбул пречекува опсипан со светлина, град кој никогаш не спие – улици…
Read more

ISTANBUL – 3 ноќи

ИСТАНБУЛ – АВИОНСКИ ПРЕВОЗ ДЕНОВИ НА ЛЕТАЊЕ 3 ноќи Поаѓање (SKP – IST) Секоја среда и петок Враќање (IST – SKP) Секоја сабота и понеделник Период 01,11,-15,03,2020 Освен(27.12- 05.01.2020) Истанбул – најкосмополитски град во светот, град на контрасти, единствен град кој ги преплавува сите сетила. Истанбул пречекува опсипан со светлина, град кој никогаш не спие…
Read more

ISTANBUL – 2 ноќи 2019/2020

ИСТАНБУЛ – АВИОНСКИ ПРЕВОЗ ДЕНОВИ НА ЛЕТАЊЕ 2 ноќи Поаѓање (SKP – IST) Секој понеделник,среда,сабота Враќање (IST – SKP) Секоја среда,петок,понеделник Период 01.11.-15.03.2020 Освен(27.12- 05.01.2020) Истанбул – најкосмополитски град во светот, град на контрасти, единствен град кој ги преплавува сите сетила. Истанбул пречекува опсипан со светлина, град кој никогаш не спие – улици полни со…
Read more