КРСТАРЕЊЕ по ЕГЕЈСКО МОРЕ- ICONIC AEGEAN 20.10-25.10.2022

КРСТАРЕЊЕ по ЕГЕЈСКО МОРЕ- ICONIC AEGEAN 20-25.10.2022 ( 5 дена/399Eur) Celestyal Olympia 5 дена / 4 ноќи – Иконски Егеј All inclusive крстарење 2022 со организиран превоз од Македонија Каде се патува: |Атина(Лаврио) | Миконос |Кушадаси | Патмос| Крит (Хераклион)| Санторини | Атина | https://celestyal.com/en-cy/our-cruises/3-nights-en-cy/iconic-aegean-3-nights-summer/ Откријте ја богатата историја, фасцинантната култура и раскошната кујна на грчките острови натопени од сонцето. Со живописни пејсажи…
Read more