Category: Авионски

ИСТАНБУЛ – АНТАЛИЈА – КАПАДОКИЈА

Истанбул – Анталија –Кападокија   ИСТАНБУЛ –АНТАЛИЈА- КАПАДОКИЈА – АВИОНСКИ ПРЕВОЗ   Неверојатен микс , запознајте ја Турција за само 8 дена . Патувањето започнува со најкосмополитскиот град во светот Истанбул. Градот кој никогаш не спие , спој на култура и религија, место каде се спојуваат Европа и Азија. Потоа го продолжавате патувањето за Анталија,…
Read more

ИСТАНБУЛ – 2,3,4 или 5 ноќевања

Истанбул | Есен 2020   ИСТАНБУЛ | Авионски превоз | 2,3,4 или 5 ноќевања   Истанбул – најкосмополитски град во светот, град на контрасти, единствен град кој ги преплавува сите сетила. Истанбул пречекува опсипан со светлина, град кој никогаш не спие – улици полни со весели и насмеани луѓе, шаренило од бои, мириси, идеален спој…
Read more

ДУБАИ 05.12-10.12.2020

ОДИМЕ ПОВТОРНО ВО ДУБАИ 05-10.12.2020 ПРОГРАМА ОД БЕЛГРАД ***со вклучен PCR тест за Дубаи*** ПЕРИОД НА ПАТУВАЊЕ 05-10.12.2020 – 6 ДЕНА/ 5 НОЌИ ХОТЕЛ УСЛУГА ЦЕНА ПО ЛИЦЕ First Central Hotel Suites 4* – TCOM НП 629 € Millennium AL Barsha 4* – Al Barsha НП 659 € Stella Di Mare Dubai Marina Hotel 5*…
Read more

Кападокија – Истанбул 4 ноќевања

Кападокија – Истанбул  4 ноќи              КАПАДОКИЈА – АВИОНСКИ  ПРЕВОЗ Кападокија – Ако постои бајка за магична земја од глина, веројатно ќе изгледа како Кападокија. Регионот е во централна Турција и е познат по уникатни карпести форми во кои древните народи ги направиле своите домови и светилиштa. Истанбул – најкосмополитски…
Read more

КАПАДОКИЈА – 3 и 4 ноќевања

Кападокија |2020-21   КАПАДОКИЈА | Авионски превоз | 3 или 4 ноќевања   Ако постои бајка за магична земја од глина, веројатно ќе изгледа како Кападокија. Регионот е во централна Турција и е познат по уникатни карпести форми во кои древните народи ги направиле своите домови и светилиштa…   Во цената се вклучени следниве услуги:…
Read more

ДУБАИ ВО НОЕМВРИ

ДУБАИ – ЗЛАТЕН БЛЕСОК И ПУСТИНСКА ВОЛШЕБНОСТ   Вклучено во пакетната цена екскурзии за разглед во Дубаи и Абу Даби: Посета на „Dubai Frame“ Посета на единствентата ски писта на затворено во Блискиот Исток која се наоѓа во  “The Mall Emirates” Време за фотографирање и кафе на Палмата – “The Pointe”, каде има неверојатна глетка…
Read more