Хотел Конак, Попова Шапка

Хотел Конак, Попова Шапка

Хотел Конак, Попова Шапка „Конак“ – Попова Шапка е модерен планински објект со традиционален изглед. Сместен на Шар Планина, во скијачкиот центар Попова Шапка на 1760 мнв. Поволната географска положба, релативно блиску до Тетово (18 километри)  и 55 километри од Скопје, главниот град на Република Македонија, го прави достапен да го посетат голем број туристи и во…

Хотел Монтана Палас, Крушево

Хотел Монтана Палас, Крушево

Хотел Монтана Палас, Крушево Хотел Монтана Палас е изграден во 1973 во Југославија како државна компанија. Денес е во приватна сопственост управуван како флексибилен стартап. Во 2010 овој хотел беше преземен од локална фамилија и од тогаш помина низ неколку циклуси на реновирање. Низ ребрендирање имиџот беше повратен. Продажбата е порасната 10 пати досега и…

Хотел Манастир, Берово

Хотел Манастир, Берово

Хотел Манастир, Берово   Хотел Манастир се наоѓа на излезот од Берово, до манастирот Св.Архангел Михаил, на 5 км одалеченост од езерото. Хотелот  располага со 31 соба,  ресторан со традиционална кујна, СПА содржини, две летни тераси, терен за тенис, терен за одбојка, фитнес сала, три комплетно опремени сали за состаноци, голем парк и бар покрај река, детско…

Хотел Кораб Трницa

Хотел Кораб Трницa

а Хотел ”Кораб Трница” http://korabtrnica.mk/complex-trnica/ Во срцето на Горна Река, меѓу високите Кораб, Шара и Бистра, кај многуте расфрлени планински рекички и Радика, меѓу зимзелените дрвја и секвојата што гордо Ве пречекува, се наоѓа комплексот „Кораб Трница“. Комплексот е оддалечен 5 (пет) километри од Мавровско Езеро, на патот кон Дебар. Комплексот им нуди на гостите можност…

Mia`s Fovorite Mavrovo

Mia`s Fovorite Mavrovo

Hotel Mia`s Fovorite Mavrovo Сместен на возвишена позиција од 1200 метри, со спектакуларен панорамски поглед на Мавровското Езеро, Mia`s Favorite Hotel срдечно Ве поканува да бидете гостин. Хотелот нуди неспоредлив поглед на планината Бистра и на околните планини.   Тип на соба 1/1 1/2 Standard room (double bed) 4460 5580 Standard Double (со балкон) (double bed) 5020 6324 Premium…