Баскија  25.05-29.05.2023
|

Баскија 25.05-29.05.2023

БАСКИЈА – Шпанија и Франција Овој прекрасен регион ретко се наоѓа на туристичкиот радар, а има живописни пејсажи и најдобрите ресторани во светот. Ве носиме во Баскија! Гордо сместена на крајниот север на Шпанија, на брегот на Атлантскиот Океан и во близина на границата со Франција, легендарната Баскија, локално позната како Euskadi или País Vasco…

Kипар 24.05.2023-28.05.2023
|

Kипар 24.05.2023-28.05.2023

Кипар за Св.Кирил и Методиј (24-28 мај’23) – мини пролетен одмор на сончевиот Кипар- авион/автобус/4 ноќевања/ Пакет А: 3 екскурзии  ВКЛУЧЕНИ ВО ЦЕНА Пакет Б:  екскурзии со доплата Ларнака/Агиа Напа/Тродос/Фамагуста/Омодос/Никозија/Солун Кипар е живописен остров во Средоземното Море кој постојано го привлекува вниманието на илјадници туристи. Оваа област вешто ги комбинира урнатините на античките грчки храмови,…

Каиро и Хургада Март,Април, Мај
| | | | |

Каиро и Хургада Март,Април, Мај

Египет – Каиро и Хургада  1 Ден Софија – Каиро 2 Ден Каиро – Хургада Појадок. По појадокот поаѓање со автобус до Хургада. По пристигнување пријавување во хотелот на база All Inclusive.   3 Ден Хургада По појадокот слободно време за на плажа и одмор. Можност за дополнителна екскурзија (со доплата): Ел Гона – „Египетска…