Category: Олимписка ривиера

Olympios Zeus 3* Plaka Litochoro

OLYMPIOS ZEUS 3* PLAKA LITOCHORO  www.olympios-zeus.gr ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2023 15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 10% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН НА ВО ЕВРА –СЕ ВКЛУЧЕНО 0/10 05.05-17.05 01.09-20.10 18.05-10.06 17.09-30.09 11.06-11.07 28.08-16.09 12.07-27.08 Single Standard 64 76 82 96 1 дете од 0-11.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Double Standard 41 46 52 60 Трето лице 70% 70%…
Read more

Sun Beach 3* Platamona

SUN BEACH 3* PLATAMONA                       www.sbhplatamon.gr ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2022 25% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 08.06 ДО 15.06.2023 И ОД 16.09 ДО 05.10.2023 ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2023 18% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 20.05 ДО 07.06.2023 И ОД 16.06 ДО 15.09.2023 ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2023 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 08.06 ДО 15.06.2023 И ОД 16.09 ДО…
Read more

Poseidon Palace 4+* Leptokaria

POSEIDON PALACE 4+* LEPTOKARIA  www.poseidonpalace.gr ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 15% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА– СЕ ВКЛУЧЕНО 0 30.04-07.06 24.09-31.10 08.06-08.07 30.08-23.09 09.07-29.08 Single Standard 69 122 163 Double Standard 63 83 114 Трето лице 70% 70% 70% 1 дете од 2-12.99 год. Гратис Гратис Гратис 1 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% Минимум престој…
Read more

Olympian Bay Grand Resort 4* Leptokaria

OLYMPIAN BAY RESORT 4* LEPTOKARIA  www.olympianbayresort.com ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2022 25% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2023 20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2023 15% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА- СЕ ВКЛУЧЕНО 10/4 01.05-22.05 01.10-31.10 23.05-10.06 15.09-30.09 11.06-11.07 28.08-14.09 12.07-27.08 Bungalow Olympus View 49 73 87 111 1 дете од 2-11.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Standard…
Read more

Dion Palace Resort & Spa 5* Litohoro

Early Booking Discount понуда од Dion Palace Resort & Spa 5* ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2022 25% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2023 20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 15% ПОПУСТ УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ DION PALACE RESORT& SPA 5* LITOHORO         www.dionpalace.com ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА-ПОЛУПАНСИОН 10/2 01.04-22.05 01.10-31.10 23.05-10.06 18.09-30.09 11.06-11.07 28.08-17.09 12.07-27.08…
Read more

Cronwell Platamon Resort 5* Platamona

Early Booking Discount понуда од Cronwell Platamon Resort 5* CRONWELL PLATAMON RESORT5* PLATAMONA                        http://cronwell.com/eng/hotels/platamon/ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО 4/10 28.04-31.05 01.06-13.06 11.09-30.09 14.06-30.06 01.07-21.07 21.08-10.09 22.07-20.08 Standard Double Room 146 175 210 240 255 Трето лице 51 61 74 84 89 1 дете од 2-11.99 год. 17 28 28 28 28…
Read more