MITSIS GALINI WELLNESS SPA & RESORT 5*
| | |

MITSIS GALINI WELLNESS SPA & RESORT 5*

MITSIS GALINI WELLNESS SPA & RESORT 5* KAMENA VOURLA   www.mitsishotel.com ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.12.2022 20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 28.02.2023 15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.04.2023 10% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН 10 01.04-12.04 17.04-01.06 13.04-16.04 01.07-14.07 28.08-10.09 02.06-04.06 25.09-31.10 05.06-30.06 11.09-24.09 15.07-27.08 Single Room Mountain…