Хотел Toroni Blue Sea 2+*
| | | |

Хотел Toroni Blue Sea 2+*

Хотелот е во непосредна близина на песочната плажа во Торони, една од најпопуларните песочни плажи на Ситонија, Халкидики. Хотелски содржини:рецепција, ресторан, отворен базен, бар покрај базен, смек бар, бежичен интернет (wi-fi), паркинг, мини маркет… Сместување: Хотелот е организиран во два сместувачки дела од различна категорија. Депанданс (Old wing **+)-> студио-соби на приземје, 1 и 2…

Ekies All Senses Resort 4* Vourvourou
| | | |

Ekies All Senses Resort 4* Vourvourou

EKIES ALL SENSES RESORT * * * * VOURVOUROU                    www.ekies.gr ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2023 20% ПОПУСТ ЗА МИНИМУМ 7 НОЌЕВАЊА ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 10% ПОПУСТ ЗА МИНИМУМ 7 НОЌЕВАЊА ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 0 27.04-19.05 02.10-22.10 20.05-31.05 18.09-01.10 01.06-18.06 19.06-13.07 28.08-17.09 14.07-27.08 Double Superior 75 93 110 122 139 Junior Suite 87 104 127 156 185 Трето лице Гратис…

Oniro Boutique Hotel 5* Toroni
| | | |

Oniro Boutique Hotel 5* Toroni

ONIRO BOUTIQUE HOTEL 5* TORONI ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2023 15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2023 12% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 0/10 01.10-15.10 27.04-31.05 01.06-16.06 19.09-30.09 17.06-05.07 06.07-04.09 05.09-18.09 Double Superior Economy 51 72 93 110 140 104 Трето лице 41 41 41 41 41 41 1 дете од 2-11.99 год. Гратис…

Lagomandra Hotel & Spa 4* Nikiti
| | | |

Lagomandra Hotel & Spa 4* Nikiti

LAGOMANDRA HOTEL & SPA 4* www.lagomandrabeach.com ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 15% ПОПУСТ ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 28.04 ДО 10.07.2023 И ОД 25.08 ДО 26.10.2023 ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 10% ПОПУСТ ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 11.07 ДО 24.08.2023 ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 10/0/2/1 28.04-11.06 01.10-26.10 21.05-11.06 16.09-30.09 12.06-25.06 07.09-15.09 26.06-06.09 Deluxe…

Despotiko Apartments Hotel@ Suites 3* Tristanika
| | | |

Despotiko Apartments [email protected] Suites 3* Tristanika

DESPOTIKO APARTMENTS HOTEL & SUITES 3* TRISTANIKA      www.hoteldespotiko.gr ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 10% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ 10 28.04-01.06 02.06-29.06 30.06-20.07 03.09-16.09 21.07-02.09 17.09-23.09 24.09-30.09 Eco Suite 55 67 80 92 67 55 Standard Double Studio 31 40 49 58 40 31 Grand Eco Suite 74 86 98 110 86 74 Трето лице 12…

Porfi Beach 3+* Nikiti
| | | |

Porfi Beach 3+* Nikiti

PORFI ***+ NIKITI      www.porfi.gr ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2023 20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2023 10% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 0/10/4 12.05-02.06 24.09-09.10 03.06-24.06 10.09-23.09 25.06-15.07 27.08-09.09 16.07-26.08 Single Standard 51 72 99 116 Double Standard 33 44 58 72 Promo Double 30 41 53 67 Double Superior…

Makednos 3* Nikiti
| | | |

Makednos 3* Nikiti

MAKEDNOS 3* NIKITI                    www.hotelmakednos.gr ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 28.02.2023 10% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН 10 25.05-03.06 04.06-15.06 11.09-27.09 16.06-05.07 06.07-25.08 26.08-10.09 Deluxe Room Ground Floor 36 51 62 85 62 Трето лице 70% 70% 70% 70% 70% 1 дете од 0-11.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис 2 дете од…

Anthemus Sea Beach Hotel& Spa  5*Nikiti
| | | |

Anthemus Sea Beach Hotel& Spa 5*Nikiti

ANTHEMUS SEA BEACH HOTEL & SPA 5* Nikiti               www.anthemussea.gr ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.01.2023 15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2023 10% ПОПУСТ ПОПУСТОТ СЕ ПРЕСМЕТУВА САМО НА ЦЕНАТА ЗА ПОЛУПАНСИОН ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 2/1/4/10 14.04.23 18.05.23 19.05.23 09.06.23 10.06.23 06.07.23 07.07.23 26.08.23 27.08.23 09.09.23 10.09.23 07.10.23 08.10.23 31.10.23 DELUXE SUITE…

Acrotel Lily Ann Boutique 4*Nikiti Elia
| | | |

Acrotel Lily Ann Boutique 4*Nikiti Elia

ACROTEL LILY ANN BOUTIQUE    Akti Elias                                www.acrotel.gr ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 13.05 ДО 23.06.2023 ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 24.06 ДО 16.10.2023 ЗА РЕЗЕРВЦИЈА ДО 30.04.2023 10% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 13.05.23 09.06.23 10.06.23 21.07.23 22.07.23 26.08.23 27.08.23 16.09.23…

Acrotel Lily Ann Village 3* Nikiti
| | | |

Acrotel Lily Ann Village 3* Nikiti

ACROTEL LILY ANN VILLAGE 3*                         www.acrotel.gr ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 13.05 ДО 23.06.2023 ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 24.06 ДО 16.10.2023 ЗА РЕЗЕРВЦИЈА ДО 30.04.2023 10% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 2/1/4 13.05.23 09.06.23 10.06.23 21.07.23 22.07.23 26.08.23 27.08.23…

Acrotel Athena Pallas 5* Akti Elias
| | | |

Acrotel Athena Pallas 5* Akti Elias

ACROTEL ATHENA PALLAS 5* AKTI ELIAS      www.acrotel.gr ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.04 ДО 23.06.2023 ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 24.06 ДО 31.10.2023 ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2023 10% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 2/1/4 01.04.23 12.05.23 13.05.23 09.06.23 10.06.23…