AMMON ZEUS 5*-special offer
| | | |

AMMON ZEUS 5*-special offer

Специјална понуда од Ammon Zeus 5* AMMON ZEUS 5* KALITHEA                                                          www.ammon-zeus.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 2/4 28.04.23 18.05.23 19.05.23 01.06.23 02.06.23 15.06.23 16.06.23 29.06.23 30.06.23 20.07.23 21.07.23 19.08.23 20.08.23 09.09.23 10.09.23 23.09.23 24.09.23 14.10.23 DELUXE ROOM GARDEN VIEW 2 ADL 133 151 190 224 252 274 252 190 151 1…

Ajul Luxury Hotel & Spa 5* SPECIAL OFFER
| | | |

Ajul Luxury Hotel & Spa 5* SPECIAL OFFER

Last Minute понуда од Ajul Luxury Hotel & Spa 5* AJUL LUXURY HOTEL & SPA 5* AGIA PARASKEVI               www.ajulresort.com ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО 10/1 01.05-18.05 19.05-26.05 18.09-27.09 27.05-03.06 04.06-23.06 05.09-17.09 24.06-07.07 29.08-04.09 08.07-22.07 23.07-28.08 28.09-14.10 15.10-28.10 Deluxe Bungalow Sea View 297 315 409 387 466 488 574 283 242 Трето…

Simantro Beach 5*-LAST MINUTE
| | | |

Simantro Beach 5*-LAST MINUTE

Last Minute понуда од Simantro Beach 5* SIMANTRO BEACH HOTEL 5* SANI                  www.simantrobeach.gr ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 4/15 14.04-19.05 09.10-27.10 20.05-09.06 25.09-08.10 10.06-23.06 11.09-24.09 24.06-21.07 21.08-10.09 22.07-20.08 Double Room for Single Use 60 85 111 122 145 1 дете од 0-5.99 Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Double Room 43 61 81 89 104 1 дете од 2-5.99…

Portes Beach 4*
| | |

Portes Beach 4*

Last Minute понуда од Portes Beach 4* PORTES BEACH **** POTIDEA                                      www.portesbeach.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 2 01.05.23 20.05.23 21.05.23 13.06.23 14.06.23 13.07.23 14.07.23 27.08.23 28.08.23 09.09.23 10.09.23 27.09.23 28.09.23 22.10.23 PROMO ROOM 2 ADL 81 125 192 218 192 125 81 1 ADL 81 125 192 218 192 125 81 3 ADL 109 169 259…

ELINOTEL APOLAMARE 5*-special offer
| | |

ELINOTEL APOLAMARE 5*-special offer

Специјална понуда од Elinotel Apolamare 5* ELINOTEL APOLAMARE 5* HANIOTI                          www.apolamare-hotel.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 28.04.23 22.05.23 23.05.23 18.06.23 19.06.23 09.07.23 10.07.23 23.07.23 24.07.23 16.08.23 17.08.23 30.08.23 31.08.23 20.09.23 21.09.23 18.10.23 DELUXE SUITE TWO BEDROOMS SEA VIEW 2 ADL 234 287 399 547 599 547 394 234 1 ADL 234 287 399…

Domes Noruz Kassandra 5* Hanioti
| | | |

Domes Noruz Kassandra 5* Hanioti

DOMES NORUZ KASSANDRA 5* (ex. GRECOTEL MARGO BAY) HANIOTI                       www.domesresorts.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 2 28.04.23 18.05.23 19.05.23 03.06.23 04.06.23 23.06.23 24.06.23 07.07.23 08.07.23 22.07.23 23.07.23 24.08.23 25.08.23 04.09.23 05.09.23 17.09.23 18.09.23 27.09.23 28.09.23 20.10.23 COSY RETREAT 2 ADL 197 248 321 387 484 526 387 321 248 197 1 ADL 197 248…

Kappa Resort Paliouri   
| | |

Kappa Resort Paliouri   

KAPPA RESORT PALIOURI                           www.kapparesort.com ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ 0/4 27.04-31.05 01.06-24.06 25.06-22.07 23.07-26.08 27.08-30.09 01.10-22.10 Suite 2 Bedrooms Panorama up to 4 pax 78 108 143 160 122 78 Трето лице Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Четврто лице Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис 1 дете од 2-11.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис…

Хотел Bellagio 3* Furka
| | | | | | |

Хотел Bellagio 3* Furka

Хотел Bellagio Furka Хотелот се наоѓа на прекрасна локација, опкружен со бујна зелена борова шума и зеленило, на 400 метри од  песочната плажа  на Фурка, на еден  полуостровот Касандра, Халкидики. Хотело со 3+ звезди – е најдобриот избор за вашиот идеален семеен одмор, кој комбинира релаксација и мир, а воедно и многу можности за активен…

Elinotel Polis 3* Hanioti
| | | |

Elinotel Polis 3* Hanioti

ELINOTEL POLIS HANIOTI 3* HANIOTI         www.polis.elinotel.com ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 18.05.2023 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.06 ДО 09.07.2023 ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 18.05.2023 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 10.07 ДО 10.10.2023 ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 2 18.05.23 18.06.23 19.06.23 09.07.23 10.07.23 23.07.23 24.07.23 16.08.23 17.08.23 30.08.23 31.08.23…

Ostria  Sea Side Hotel 4* Hanioti
| | | |

Ostria Sea Side Hotel 4* Hanioti

OSTRIA SEA SIDE HOTEL 4* HANIOTI     ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 19.05 ДО 31.05.2023 10% ПОПУСТ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА–НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 4 19.05-08.06 09.06-15.06 16.06-29.06 30.06-13.07 14.07-20.08 21.08-10.09 11.09-24.09 25.09-08.10 DELUXE ROOM SEA VIEW 2 ADL 105 140 180 200 240 220 140 105 SUPERIOR ROOM GROUND FLOOR 2 ADL 95…

Nikiforos Village 3* Hanioti
| | | |

Nikiforos Village 3* Hanioti

NIKIFOROS VILLAGE 3*HANIOTI     www.nikiforosvillage.gr ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ 10/4 08.05-13.05 08.03-20.10 14.05-10.06 11.06-08.07 09.07-22.07 23.07-19.08 20.08-16.09 17.09-07.10 Apartment Open Plan up to 3 pax 49 57 70 83 92 86 57 Трето Лице 20% 20% 20% 20% 20% 20% 20% Premium Room up тo 3 pax 31 36 44 51 54 52 36 1 дете…