Palmariva Beach 4*
| | |

Palmariva Beach 4*

Early Booking Discount понуда од Palmariva Beach 4* PALMARIVA BEACH HOTEL 4* ERETRIA EVIA                    www.palmarivabeachhotel.hotelbrain.com ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2023 15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 10% ПОПУСТ УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА СЕ ВКЛУЧЕНО 10/4 01.05-31.05 01.10-31.10 01.06-30.06 11.09-30.09 01.07-28.07 22.08-10.09 29.07-21.08 Superior Room Sea View 61…