Вила Paskalis Skijatos
| | |

Вила Paskalis Skijatos

На само 400 км.оддалеченост по копнен пат и 2,5 часа со траект се стигнува до прекрасниот кристално чист остров Скиjатос. Припаѓа во групата на Северни Споради, изобилува со борова шума, пространи плажи со ситен песок и кристално чисто море. Заедно со островите Хвар, Елба и Корзика припаѓа во групата на најзелените и најшумовитите острови во…

Вила Pavlos Skijatos
| | |

Вила Pavlos Skijatos

Глобалниот тренд на уникатни сместувачки капацитети не поттикна да ви овозможиме сместување на Скијатос кој ќе ги опфати сите три димензии на летниот одмор. Почнувајќи од спор летен одмор покрај базен кој го краси медитеранскиот двор на нашата вила, организиран, безбеден, секојдневен превоз до најпознатите песочни плажи кои ги посетувале светски реномирани имиња, па се…