Category: Рафајловиќи

Montenegrina Hotel & Spa 4*

First Minute понуда од Montenegrina Hotel & Spa 4* HOTEL MONTENEGRIA 4*- RAFAILOVICI 10% попуст за резервации до 24.06.2022 Цените се дадени по лице на ден на база All Inclusive Тип на Соба 01.07-14.07 26.08-08.09 15.07-25.08 09.09-30.09 Economy Room 1/2 78 89 61 Superior Room 1/2,1/3,1/4 83 94 67 Superior Aparment 1/4 94 105 78 Во цената е вклучено: – All…
Read more

La Mer 3*

Регуларна понуда од La Mer 3*

Obala 3*

Регуларна понуда од Obala 3* HOTEL OBALA 3* Цена по соба на ден на база Ноќевање со Појадок Тип на Соба 01.04-10.06 21.09-31.10 11.06-30.06 01.09-20.09 01.07-10.07 21.08-31.08 11.07-20.08 DBL extra bed (1-3) 1 ADL 42 51 60 75 1 ADL + CHD (2-11,99) 42 51 60 75 1 ADL + CHD (2-11,99) + INF 42 51 60 75 1 ADL + 2CHD (2-11,99) 59 72 85…
Read more

Obala Plus 3+*

Регуларна понуда од Obala Plus 3+* HOTEL OBALA PLUS 3*   Цена по соба на ден на база Ноќевање со Појадок Тип на Соба 01.04-10.06 21.09-31.10 11.06-30.06 01.09-20.09 01.07-10.07 21.08-31.08 11.07-20.08 DOUBLE ROOM WITH EXTRA BEDS SIDE SEA VIEW 1 ADL 42 51 60 80 1 ADL + CHD (2-11.99) 42 51 60 80 1 ADL+ CHD (2-11.99)+INF 47 56 66 86 1 ADL+ 2 CHD…
Read more

Aparments Obala-Aura

  Регуларна понуда од Aparments Obala-Aura APARMENTS OBALA-AURA 4* Цена по соба на ден на база НАЕМ Тип на Соба 01.04-10.06 21.09-31.10 11.06-30.06 01.09-20.09 01.07-10.07 21.08-31.08 11.07-20.08 App 06 SV/ 2 bedrooms VII floor 67 89 128 150 App 06 SV/2 bedrooms IV floor 56 78 105 128 App 04/ 1 bedroom IV floor 50 67 83 100 Studio 04 SV 44 56 67 100 Studio 02 33 38…
Read more