Category: Котор

Blue Kotor Bay Premium Spa Resort 5*

Регуларна понуда од Blue Kotor Bay Premium Spa Resort 5* BLUE KOTOR BAY 5* Цена по соба на ден на база Ноќевање со Појадок Тип на Соба 16.04-31.05-C 01.06-13.07 27.08-30.09-B 14.07-26.08-A Тип на Соба Sngl Dbl Sngl Dbl Sngl Dbl DBL standard mv 119 135 153 168 202 218 DBL standard sv 130 145 163 179 214 230…
Read more

Huma Kotor Bay Hotel and Villas 5*

Регуларна понуда од Huma Kotor Bay Hotel and Villas 5* HUMA 5*   Цена по соба на ден на база Ноќевање со Појадок Тип на Соба 01.05-31.05 01.10-31.10 01.06-30.06 27.08-30.09 01.07-25.07 26.07-26.08 2 Аdl 149 205 241 272 1 Аdl + 1 Chd 149 205 241 272 Deluxe Room (2 pax) 2 Adl 170 236 275 311 1 Adl + 1 Chd 170 236 275 311 Deluxe Room SV (2 pax) 2 Adl 186 255…
Read more