Palladium 3* Kriopigi
| | | |

Palladium 3* Kriopigi

PALLADIUM 3* KRIOPIGI                www.hotel-palladium.gr ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.02.2023 15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2023 ДОПОЛНИТЕЛНИ 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 19.05 ДО 15.06.2023 И ОД 10.09 ДО 14.10.2023 ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 2/0/10 19.05.23 01.06.23 02.06.23 15.06.23 16.06.23 29.06.23 30.06.23 20.07.23 21.07.23 19.08.23 20.08.23…