Heavenly Adriatic 02.03.2024-09.03.2024

Heavenly Adriatic 02.03.2024-09.03.2024

Крстарење – Heavenly Adriatic цена од669-8 дена / 7 ноќи 02.03.2024-09.03.2024 Опис на патувањето Запловете во ова магично патување на Celestyal, со новиот крузер наречен Celestyal Journey. Заљубете се во неверојатната убавина на Кефалонија, прошетајте низ романтичниот Дубровник, градот на Game of Thrones, и уживајте во магичниот Котор. Со отплувањето во Бари, Италија ве очекува…

Крстарење – Idyllic Aegean со поаѓање од Солун
|

Крстарење – Idyllic Aegean со поаѓање од Солун

КРСТАРЕЊЕ Idyllic Aegean од Солун 8 дена – 7 ноќи Четири термини 10.03.24 -07.04.24 -14.04.24 и 21.04.24 Опис на патувањето од  789€   = 599€ по лице Откријте ја богатата историја, фасцинантната култура и превкусната храна на грчките острови и тоа со најновиот крузер на Celestyal Journey. Ве покануваме да ги доживеете пејзажите, да ги…

Крстарење со CELESTYAL JOURNEY 28.04 – 05.05.2024

Крстарење со CELESTYAL JOURNEY 28.04 – 05.05.2024

Крстарење со CELESTYAL JOURNEY – Програма на Тура 28.04.2024. – 05.05.2024 Ден1 Скопје-Солун Состанок на групата во 08:00 пред ВИП Хотел во Скопје .Пристигнување во Солун предпладневните часови , а пријавувањето на бродот започнува од 12.00 . По извршените бродски формалности, во 19 часот пловиме кон Кушадаси, Р. Турција. Ги оставаме историскиот и класичниот втор…