MURITE BANSKO-23 OKTOMVRI

Хотел МУРИТЕ 4*-БАНСКО 23 октомври Хотел МУРИTЕ 4*-БАНСКО 23 октомври Хотел МУРИТЕ 4*-БАНСКО     23 октомври  Тип на сместување СЕ ВКЛУЧЕНО Зграда АЗАЛИА Зграда ОРХИДЕА Двокреветна соба (2+0) 33€ 29€ Едноспален апартман (2+2) 36€ 33€ Двоспален апартман (4+2) 33€ 29€ Дополнителни услови : Деца до 5.99 год. на дополнително легло – БЕСПЛАТНО Прво дете од 6-13.99 год. на…
Read more