Category: Ноемвриски патувања

Кападокија | Пакет аранжмани со авион

  Кападокија | Пакет аранжмани Ако постои бајка за магична земја од глина,веројатно ќе изгледа како Кападокија.Регионот е во централна Турција и е познат по уникатни карпести форми во кои древните народи ги направиле своите домови и светилиштa 3 или 4 ноќевања Ноќевање со појадок  – Авионски превоз Во цената е вклучено Повратен авионски билет…
Read more

Истанбул / Пакет аранжмани со авион

    Истанбул | 2, 3, 4 и 5 ноќевања Есенски програми | 2021 Истанбул! Местото што ги исполнува сите желби на светот и Ви ги отвора портите кон непроценлива убавина, историја, шопинг и флерт на два континенти. Главниот град на 3 империи ќе Ве освои, бидејќи не е само име од историјата. Ова е…
Read more