Category: Авионски

ДУБАИ 02.12-08.12.2021

Опис ДУБАИ СО АВИОН ОД СКОПЈЕ ПЕРИОД НА ПАТУВАЊЕ 02-08.12/ ПРЕСТОЈ 03-07.12 (4 НОЌИ) Цените се пакет цени по лице изразени во ЕВРА за уплата во денари (курс 1ЕУР=62МКД) и валидни до пополнување на места по дадени цени на авион (Ве молиме пред резервација да ја проверите цената и расположливоста на места – на барање)…
Read more

PROMO CANAL CENTRAL HOTEL 5* DUBAI

ПЕРИОД НА ПАТУВАЊЕ 02.12 – 08.12/2021 / ПРЕСТОЈ 03-07.12 (4 НОЌИ) *** индивидуална програма *** Галерија Цени   CANAL CENTRAL HOTEL – BUSINESS BAY 5* 690 ЕУР ПО ЛИЦЕ НА БАЗА НП Напомени Цените се пакет цени по лице изразени во ЕВРА за уплата во денари (курс 1ЕУР=62МКД) и валидни до пополнување на места по дадени…
Read more