Category: Декемвриски Патувања

Ski Opening – КОПАОНИК

Ski opening Kopaonik   Термин 04.12-06.12.2020 ЦЕНA ПО ЛИЦЕ:85€  Промотивна цена до 23.11– 75€ Флекси букинг– Доколку странките го откажат патувањето 7 дена пред закажаниот термин имаат можност да одберат друг термин во  www.kopaapartmani.co.rs(може да се искористи исклучиво во зимска сезона 2021).  Во случај затворање на границите уплатените средства ги враќаме во целост.   1 04.12.2020 Скопје- Брзече- Копаоник Состанок…
Read more

8-ми Декември Албанија -PREMIUM BEACH 5*

PREMIUM BEACH 5* – 2 НОЌЕВАЊА 8ми Декември Premium Beach 5* – Голем – Драч 2 ноќевања 06.12-08.12.2020   Прв ден: 06.12.2020 (недела) Состанок на групата рано наутро на спортска сала Битола, тргнување према Драч со попатни паузи за царински формалности и одмори. Пристигнување во Драч во претпладневните часови. Слободно време за разглед и прошетка,…
Read more

8-ми Декември ДУБАИ

ОДИМЕ ПОВТОРНО ВО ДУБАИ 05.12-10.12.2020 ПРОГРАМА ОД БЕЛГРАД ***со вклучен PCR тест за Дубаи*** ПЕРИОД НА ПАТУВАЊЕ 05.12-10.12.2020 – 6 ДЕНА/ 5 НОЌИ ХОТЕЛ УСЛУГА ЦЕНА ПО ЛИЦЕ First Central Hotel Suites 4* – TCOM НП 629 € Millennium AL Barsha 4* – Al Barsha НП 659 € Stella Di Mare Dubai Marina Hotel 5*…
Read more

8-ми Декември ЗЛАТИБОР

8-ми Декември во ЗЛАТИБОР (Со посета на Сирогојно и Дрвенград) Прв ден: 05.12.2020 (сабота) Состанок на групата навечер во 21:00 часот во Кавадарци, 22:30 во Скопје и 23:00 часот во Куманово и тргнување кон Златибор со попатни паузи за царински формалности и одмори.   Втор ден: 06.12.2020 (недела) Пристигнување во Златибор во утринските часови и  заминување…
Read more

8-ми Декември ИСТАНБУЛ 2 ноќевања

НОВА ПРОГРАМА и сосема поинаков Истанбул Предновогодишно патување во Истанбул? Звучи одлично. Го посетуваме градот на два континента за 8-ми декември, без PCR тестови, со слободен влез и излез во Република Турција со следење на сите здравствени протоколи! Предности на нашата програма: повеќе време поминато на азиската страна, најповолни цени, поинакви и професионални водичи, доколку…
Read more

8-ми Декември ВРЊАЧКА БАЊА

ВРЊАЧКА БАЊА – КРАЛИЦА НА БАЊСКИОТ ТУРИЗАМ 8-ми Декември Прв ден: 06.12.2020 (недела) Состанок на групата наутро во 03.30 часот во Кавадарци, 05:00 во Скопје и 05:30 часот во Куманово и тргнување кон Врњачка Бања со попатни паузи за царински формалности и одмори. Пристигнување во Врњачка Бања  во претпладневните часови. Слободно време за разглед и…
Read more

8-ми Декември ИСТАНБУЛ 3 ноќевања

НОВА ПРОГРАМА и сосема поинаков Истанбул Предновогодишно патување во Истанбул? Звучи одлично. Го посетуваме градот на два континента за 8-ми декември, без PCR тестови, со слободен влез и излез во Република Турција со следење на сите здравствени протоколи! Предности на нашата програма: повеќе време поминато на азиската страна, најповолни цени, поинакви и професионални водичи, доколку…
Read more

8-ми Декември Пролом Бања

Пролом Бања 8-ми Декември Прв ден: 06.12.2020 (недела)  Состанок на групата наутро во 05.00 часот во Кавадарци, 06:30 во Скопје и 07:00 часот во Куманово и тргнување за Србија преку граничниот премин Табановце со попатни паузи за одмор и царински формалности. Пристигнување во Пролом Бања и сместување во Хотел ’Радан’. Ручек. Слободно попладне за индивидуални…
Read more