Category: Автобуски

Водици Врњачка Бања 19.01-22.01.2023

Врњачка Бања за Водици 19.01-22.01.2023   Програма на патувањето: 19.01.2023 (Четврток) Велес– Врњачка  бања Поаѓање кон Србија од Велес и Скопје во утринските часови. Патувањето се одвива преку граничниот премин Табановце со кратки паузи за одмор и обавување на царински формалности. Пристигнување во Врњачка Бања во пладневните часови и сместување во хотел Zepter (https://zepterhotelvbanja.com/ ). Слободно…
Read more

ВОДИЦИ Соко Бања 19.01-22.01.2023

Соко Бања 19.01-22.01.2023 Сокобања е туристичко место кое се наоѓа во југоисточна Србија во подножјето на Озрен планина. Самата бања е опкружена од 4 планини – од север планина Ртањ на 1560m н.височина, на исток се наоѓа планината Девица, на југ планината Озрен на 1117m н.височина и од запад планината Буковик. Низ Соко Бања поминува…
Read more

Водици Банско 19.01-22.01.2023

Банско за Водици 19.01-22.01 Водици 19.01-22.01.2023 Hotel Mountain Paradise 4 * – Банско    1 ден :19.01.2023 Четврток Поаѓање на групата во раните утрински часеви. Пауза за гранични и царински формалности. Пристигнување во Банско и сместување во хотел. Слободно попладне и време за индивидуални активности. Вечера. Ноќевање.  2 ден : 20.01.2023 Петок Појадок.…
Read more

Водици Луковска Бања – Копаоник 19.01.2023-22.01.2023

Водици Луковска Бања – Копаоник 4 дена / 3 ноќи Луковска Бања е лоцирана во јужниот дел на Србија, на источните падини на Копаоник. Со поставеност од 681м надморска висина, таа е највисоката бања во Србија со пријатна умерено континентална клима и голем број на сончеви денови. Карактеристична е по своите термо минерални извори, едни…
Read more

Водици Пролом Бања 19.01.2023-22.01.2023

Водици Пролом Бања (4 дена / 3 ноќи) Програма на патување: 1.Ден 19.01.2023 (Четврток) СКОПЈЕ – ПРОЛОМ БАЊА Состанок на групата рано наутро во 05.30 часот на паркингот кај хотел Вип спроти саем. Поаѓање за Србија во 06.00 часот. Патувањето се одвива преку граничниот премин Табановце со кратки попатни паузи за одмор и обавување на…
Read more