Interhotel Sandanski 4*
| | |

Interhotel Sandanski 4*

Почитувани клиенти, Поради одржување и чистење, надворешниoт и внатрешниот базени на хотелот ќе бидат затворени од 20-24 ноември 2023 Термалниот надворешен базен на хотелот ќе биде отворен. Ве молиме извинете за непријатностите! Термини:  01.09-22.12.2023 Католички Божиќ 22-27.12.2023 Католички Божиќ 22-28.12.2023 02 – 07.01.2024   Цени 01.09-22.12.2023 Цените се по СОБА на ДЕН за услуга: ноќевање…