Category: Автобуски

ИСТАНБУЛ 04.12-07.12.2020

ИСТАНБУЛ 8 МИ ДЕКЕМВРИ АВТОБУС Истанбул, единствениот град на два континенти! Местото што ги исполнува сите желби на светот и ви ги отвора портите кон непроценлива убавина и историја, град на спротивности и на извонредни традиционални вредности. Многумина го нарекуваат „Главниот град на светот“, други пак „Мостот помеѓу Европа и Азија“. Истанбул е најголемиот град…
Read more

Истанбул 12.11-15.11.2020

Истанбул царската престолнина на два континенти Автобус 4 дена / 2 ноќевања   12.Ноември (Четврток)           СКОПЈЕ – ИСТАНБУЛ Состанок на групата на паркингот спроти хотелот “Holiday Inn”, во 15:00 часот. Тргнување за Истанбул во 15:30 часот. Се патува преку Р.Бугарија – граничен премин Деве Баир со попатни паузи. Ноќно возење.  …
Read more