Category: Авионски

Братислава & Виена 25.10.2019 – 27.10.2019

25.10.2019– 27.10.2019 (3 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА)  Во минатото значајна одбранбена и трговска станица, денес главен политички, културен и економски центар – Братислава, главниот град на Словачка. Стариот европски град кој со сигурност ќе Ве освои со својата гастрономски богата понуда и занимливо интересна историја. Сместена е во југозападниот дел од државата, на само 1 час од Виена, но…
Read more

Будимпешта 18.10.2019 – 21.10.2019

18.10.2019 – 21.10.2019  (4 ДЕНА / 3 НОЌЕВАЊА)  ПРОГРАМА 1 ден (18.10.2019 – Петок) | Скопје – Будимпешта Состанок со групата на меѓународниот аеродром во Скопјe во 12:30 часот. Полетување за Будимпешта во 14:30 часот. Слетување во Будимпешта во 15:55 часот. Организиран трасфер до хотелот. Сместување во хотел. Слободно попладне. Ноќевање. 2 ден (19.10.2019 – Сабота) | Будимпешта Појадок. После појадокот следува…
Read more

Милано I 25.10 – 28.10.2019

25.10 – 28.10.209 СО ДИРЕКТЕН ЛЕТ ОД СКОПЈЕ Распостранет во рамнините на областa Ломбардија, Милано е втор по големина град во Италија, познат по уметноста, модата, шопинг и храна. Основан од Kелтите, Милано бил главен град на Западната Римска Империја, а потоа бил управуван од Шпанци и Австријци. Многу прочуени артисти се привлечени токму во Милано од фамилијата…
Read more