Category: Автобуски

Секој Викенд во Ноември! ПРОЛОМ БАЊА со автобус

01. Ден (Петок)   СКОПЈЕ – ПРОЛОМ БАЊА Состанок на групата во 05.30 часот рано наутро на паркингот кај Хотел Вип спроти саем. Поаѓање за Србија во 06.00 часот. Патувањето се одвива преку граничниот премин Табановце со кратки паузи за одмор и обавување на царински формалности. Пристигнување во Пролом Бања во пладневните часови и сместување…
Read more