Category: 10 ноќевања

Villa KALUDA – Loutra

Попуст 15% важи за резервација и целосна уплата до 01.02.2020 г. Цени Опис Услови GPS Цените се за НАЕМ на студио / апартман за 10 ноќевања период ноќевања STD 2 STD 2 * STD 3 DPLX 5 04.06-14.06 10 149 159 169 199 14.06-24.06 10 229 239 249 259 24.06-04.07 10 269 279 299 329…
Read more

Villa ALEXIADIS – Loutra

Попуст 15% важи за резервација и целосна уплата до 01.02.2020 г. Цени Опис Услови GPS           Цените се за НАЕМ на СТУДИО за 10 ноќевања – сопствен превоз период ноќевања STD 2 priz STD 4 priz STD 2 STD 3 STD 2+2 bunk. 04.06 – 14.06 10 169 199 189 209…
Read more

Villa NATASHA – Hanioti

Попуст 15% важи за резервација и целосна уплата до 01.02.2020 г. Цени Опис Услови Цените се по СТУДИО/АПАРТМАН за 10 ноќевања период ноќевања STD 2 STD 3 APP 3 APP 4 04.06-14.06 10 229 239 329 359 14.06-24.06 10 379 399 429 449 24.06-04.07 10 429 449 499 599 04.07-14.07 10 529 539 569 619…
Read more

Villa HRISTINA – Hanioti

Попуст 15% важи за резервација и целосна уплата до 01.02.2020 г. Цени Опис Услови Цените се по СТУДИО/АПАРТМАН за 10 ноќевања период ноќевања STD 2 STD 3 STD 2+2 APP 3 APP 3+1 04.06 – 14.06 10 199 219 229 239 259 14.06 – 24.06 10 359 363 379 379 389 24.06 – 04.07 10…
Read more

Villa DOCTOR SOUSOURAS – Hanioti

Попуст 15% важи за резервација и целосна уплата до 01.02.2020 г. Цени 2020 Опис Услови GPS Цените се по АПАРТМАН за  11 денови / 10 ноќи период ноќи APP 3 APP 4 04.06-14.06 10 300 320 14.06-24.06 10 410 440 24.06-04.07 10 510 540 04.07-14.07 10 580 620 14.07-24.07 10 690 720 24.07-03.08 10 750…
Read more

Villa GREGORY – Pefkohori

Попуст 15% важи за резервација и целосна уплата до 01.02.2020 г. Цени Опис Услови Цените се по СТУДИО/АПАРТМАН за 10 ноќевања период ноќевања 1/2 студио приземje 3+2 студио приземje 1/2 АПП приземje 3+2 АПП приземje 1/2 АПП I спрат 2+2 АПП I спрат 04.06 – 14.06 10 249 279 289 359 219 269 14.06 –…
Read more

Villa FLESVOS – Pefkohori

Попуст 15% важи за резервација и целосна уплата до 01.02.2020 г. Цени Опис Услови Цените се по СТУДИО за 10 ноќевања период ноќевања STD 2 STD 2+1 04.06 – 14.06 10 209 € 229 € 14.06 – 24.06 10 339 € 359 € 24.06 – 04.07 10 399 € 419 € 04.07 – 14.07 10…
Read more

Villa HALKIAS – Pefkohori

  Попуст 15% важи за резервација и целосна уплата до 01.02.2020 г. Цени Опис Услови Цените се по АПАРТМАН за 10/11 ноќевања период ноќевања 2 APP 3 APP 4 APP 3 APP приземје 4 APP приземје 04.06-14.06 10 269 € 299 € 319 € 249 € 269 € 14.06-24.06 10 399 € 419 € 439…
Read more

Vila Evgenia | Jerisos

Вилата „Evgenia“ се наоѓа на само 20 метри од плажата во централниот дел на Јерисос, на третиот крак Атос. Апартманите се наоѓаат на прв и на втор спрат од вилата, сите се комплетно нови, прва година се во употреба и имаат целосно нов мебел. Сите  имаат комплетно опремени кујни со електрични шпорети со рерни и фрижидери со…
Read more

Vila Vaia | Jerisos

Вилата „Vaia“ се наоѓа на само 120 метри од плажата во централниот дел на Јерисос, на третиот крак Атос. Апартманите се наоѓаат на прв и на втор спрат од вилата. Сите  имаат опремени кујни, телевизор и клима уред чие користење е вклучено во цената. Кујните и купатилата во вилата се целосно реновирани. Дел од сместувачките капацитети имаат…
Read more