Category: Јонски Брег

Вила Margarita- Kанали

-25%  попуст за резервација и уплата 100% до 30.12.2019 -20%  попуст за резервација и уплата 100% до 31.01.2020 -15%  попуст за резервација и уплата 100% до 28.02.2020 -10%  попуст за резервација и уплата 100% до 30.04.2020 Цените се по студио за 7 ноќевања во € без попуст период ноќевања STD 3 lux стран.погл.море STD 4 приземје STD…
Read more

Vagia- Амудиа

-15%  попуст за резервација и уплата 100% до 30.12.2019 -12%  попуст за резервација и уплата 100% до 28.02.2020 -10%  попуст за резервација и уплата 100% до 30.04.2020 Цените се по студио/апартман за 7 ноќевања во € без попуст период ноќевања STD 2 STD 3 APP 4 26.05-02.06 7 49 59 79 02.06-09.06 7 69 79 99 09.06-16.06…
Read more

Atanasi – Амудиа

-15%  попуст за резервација и уплата 100% до 30.12.2019 -12%  попуст за резервација и уплата 100% до 28.02.2020 -10%  попуст за резервација и уплата 100% до 30.04.2020   Цените се по студио/апартман за 7 ноќевања во € без попуст период ноќевања STD 3 APP 4 26.05 – 02.06 7   59*   79* 02.06 – 09.06 7…
Read more

White Sands – Врахос

-10% попуст за резервација и уплата 100% до 30.12.2019 -07% попуст за резервација и уплата 100% до 31.01.2020 Цена за НАЕМ на соба за 7 ноќевања термини ноќевања STD 3 STD 3+1 26.05 – 02.06 7   79*   89* 02.06 – 09.06 7   119*   129* 09.06 – 16.06 7 149 159 16.06…
Read more

Pelagos- Врахос

– 15% попуст за резервација и уплата 100% до 31.12.2019 – 10%попуст за резервација и уплата 100% до 31.01.2020 – 5% попуст за резервација и уплата 100% до 31.03.2020 Цените се по студио за 7 ноќевања во € без попуст период ноќевања STD 2  STD 2+1  26.05-02.06 7   89*   99* 02.06-09.06 7   119*   129* 09.06-16.06 7   139*…
Read more

Irini- Врахос

-10% попуст за резервација и уплата 100% до 30.12.2019 -7% попуст за резервација и уплата 100% до 31.01.2020 Цените се по СТУДИО/АПАРТМАН за 7 ноќевања во € без попуст период ноќевања STD 1/4 +1 страничен поглед APP 2/4 +1 страничен поглед 26.05 – 02.06 7 79 99 02.06 – 09.06 7 99 109 09.06 –…
Read more

Hotel Mirto- Врахос

-20% попуст за резервација и уплата 100% до 30.12.2019 -15% попуст за резервација и уплата 100% до 31.01.2020 -10% попуст за резервација и уплата 100% до 28.02.2020 -7% попуст за резервација и уплата 100% до 30.04.2020 Цените се по ЛИЦЕ за 7 ноќевања наем на соба термини ноќевања со појадок по лице во 1/2 соба…
Read more

JK Beach- Врахос

Приватна вила со 3 спални ЦЕНА ЗА НАЕМ НА ВИЛА ЗА 7 НОЌЕВАЊА термини ноќи цена за 6 лица 26.05-02.06 7 *189* 02.06-09.06 7 *249* 09.06-16.06 7 349 16.06-23.06 7 439 23.06-30.06 7 499 30.06-07.07 7 549 07.07-14.07 7 629 14.07-21.07 7 699 21.07-28.07 7 859 28.07-04.08 7 859 04.08-11.08 7 859 11.08-18.08 7 859…
Read more

Ionian View- Врахос

Цените се за НАЕМ на АПАРТМАН за 7 ноќевања во € без попуст термини ноќи STD 3 APP 4 (со 1 спална) 26.05-02.06 7 *69* *79* 02.06-09.06 7 *89* *99* 09.06-16.06 7 *109* *129* 16.06-23.06 7 139 159 23.06-30.06 7 199 249 30.06-07.07 7 249 299 07.07-14.07 7 279 339 14.07-21.07 7 329 379 21.07-28.07…
Read more

Вила Саваш- Врахос

15% попуст за резервации направени и целосно уплатени до 28.02.2020 10% попуст за резервации направени и целосно уплатени до 30.04.2020 Цени Превоз Опис Услови GPS Цена за НАЕМ на ВИЛА за 7 ноќевања термини ноќи вила со 3 спални 26.05-02.06 7 *139* 02.06-09.06 7 *189* 09.06-16.06 7 249 16.06-23.06 7 299 23.06-30.06 7 399 30.06-07.07…
Read more