Category: Скијатос

ВИЛА NIKOS – СКИЈАТОС

1/2 Студио ; 1/3 Студио ; 1/4 Студио ; 1/2 +1 + 1/4 Апартман ; 1/3 + 1/3 Апартман 10 %  ПОПУСТ ЗА УПЛАТА ДО 31.12.2019 На само 400 км.оддалеченост по копнен пат и 2,5 часа со траект се стигнува до прекрасниот кристално чист остров Скиjатос. Припаѓа во групата на Северни Споради, изобилува со борова шума, пространи плажи…
Read more

ВИЛА PASCALIS – СКИЈАТОС

1/3 + 1 Студио ЗА ВИСТИНСКИТЕ СОНУВАЧИ НА УБАВИНАТА 10 %  ПОПУСТ ЗА УПЛАТА ДО 31.12.2019 На само 400 км.оддалеченост по копнен пат и 2,5 часа со траект се стигнува до прекрасниот кристално чист остров Скиjатос. Припаѓа во групата на Северни Споради, изобилува со борова шума, пространи плажи со ситен песок и кристално чисто море. Заедно со островите …
Read more