Category: Копаоник

Дочек на нова година во Копаоник (31.12.2019 – 2.1.2020)

Копаоник Копаоник е најголемиот скијачки центар во Србија и несомнено еден од најдобрите центри во овој дел од Европа.Копаоник и има неверојатен природен потенцијал од околу 200 сончеви денови и околу 160 дена годишно под снежна покривкa. Копаоник Националниот парк се наоѓа во централниот дел на Србија. Поради нејзините природни ресурси, 1981 година  е прогласена за национален…
Read more

Дочек на нова 2020 на Копаоник

Копаоник е најголемиот скијачки центар во Србија и несомнено еден од најдобрите центри во овој дел од Европа.Копаоник и има неверојатен природен потенцијал од околу 200 сончеви денови и околу 160 дена годишно под снежна покривкa. Копаоник Националниот парк се наоѓа во централниот дел на Србија. Поради нејзините природни ресурси, 1981 година  е прогласена за национален парк. Највисокиот…
Read more

Hotel i Konačište Junior Nova Godina

ПАКЕТИ – НОВА ГОДИНА 2020 29.12.2019-05.01.2020 Hotel Junior работи во текот на целата година. Сместен е во туристички центар Брзеќе, на 1070 m надморска височина. Во понуда е 71 соба и 7 апартмани. Спа центар содржи базен со димензии 2×4 m, сауна, 2 џакузија, 2 парни бањи, соба за масажа и соблекувална, бањарка, папучи и…
Read more