Category: Сингапур

Сингапур I Нова Година 2020

НОВА ГОДИНА ВО СИНГАПУР – ГРАДОТ НА ИДНИНАТА 7 ноќи во Сингапур + авионски превоз со вклуечни такси + трансфери + 3 екскурзии во Сингапур + претставник од агенција БЕЗ ДОПОЛНИТЕЛНИ ТРОШОЦИ!! Дата на патување: 25.12.2019– 03.01.2020 1 ден  – 25.12.2019 (среда): СКОПЈЕ-ДОХА Состанок на групата  на аеродромот во Скопје во 09:55 часот. Полетување од Скопје во 11:55…
Read more