Category: Русија

Москва -Нова Година 2020

  Москва  5 дена/4  ноќи 30.12–03.01.2019 Лет од Белград  ХОТЕЛ 4* (МОСКВА)  ВРЕМЕ НА ПРЕСТОЈ 30.12 – 03.01.2019 УСЛУГИ BB НОЌЕВАЊА 4 Редовна Пакет Цена по лице во двокреветна (1/2) соба(со вклучени аеродромски такси) 588 € / 36.456мкд Дете 2-11.99г во соба со 2 возрасни на помошен лежај 540€ / 33.480мкд Доплата за еднокреветна соба 95 € / 5890 мкд  …
Read more

Санкт Петербург & Москва -Нова Година 2020

 Санкт Петерсбург &    Москва   -Нова Година 2020 28.12-04.01.2020 8 дена/7 ноќевања    СТ.ПЕТЕРБУРГ&МОСКВА    28.12.-04.01.2020 7 НОЌЕВАЊA СО ПОЈАДОК BEST WESTERN PLUS VEGA HOTEL4* &  HOTEL MOSKVA 4* Цена по лице во 1/2 соба на база ноќевање со појадок(со вклучени аеродромски такси) 795€ / 49.290мкд Цена за деца 2-11,99 со 2 возрасни (на дополнителен кревет) 735€ /…
Read more

Москва & Санкт Петербург Нова Година 2020

Дочек  на Новата Година во МОСКВА & СТ.ПЕТЕРБУРГ 29.12.-04.01.2020 7 дена – 6 ноќи со лет од/до Бе лград ХОТЕЛ 4* (Москва&ст.петербург)  ВРЕМЕ НА ПРЕСТОЈ 29.12-04.01.2020 УСЛУГИ BB НОЌЕВАЊА 4 Цена по лице во двокреветна соба(со вклучени аеродромски такси) 765 € / 47.430 мкд Цена за дете од2 -12 г со две возрасни лица(дополнителен кревет) 705 €/43.710 мкд Доплата за…
Read more