Category: Израел и Јордан

Израел & Јордан I Нова Година 2020

Лулката на Христијанството и мистичната Петра  Нова Година во ИЗРАЕЛ И ЈОРДАН Авионски превоз од Скопје со вклучени аеродромски такси + хотели со појадок и вечера + трансфери + гранични такси + екскурзии + претставник од АтлантиС  28.12.2019 – 03.01.2020 7 ДЕНА / 5 НОЌЕВАЊА Гранд ТОТАЛ ЦЕНА – БЕЗ ДОПОЛНИТЕЛНИ ТРОШОЦИ! ПРОГРАМА 1 ден – 28.12.2019…
Read more