Category: Банско

Zdravets 4* – Велинград

Хотел ЗДРАВЕЦ 4* – Велинград   Цени валидни за период на престој 17.04-20.04.2020 Тип на сместување 3 ПП Двокреветна соба – стандард (2+0) 171€ Двокреветна соба – лукс (2+2) 180€ Двокреветна соба –  вип (2+2) 195€ Апартман – стандард (3+1) – цена за апп* 375€ Апартман – фамилијарен (4+1) – цена за апп* 414€  …
Read more

Park Hotel Pirin 5* – Сандански

ПАРК ХОТЕЛ ПИРИН 5* – САНДАНСКИ ВЕЛИГДЕН 2020 Цени валидни за период на престој 16.04-20.04.2020 Тип на сместување 3 НП 4 НП Двокреветна соба делукс (2+1) 339€ 408€ Еднокреветна соба делукс 261€ 308€ Двокреветна соба стандард (2+0) 306€ 368€ Еднокреветна соба стандард 231€ 268€   Дополнителни услови : Деца до 3.99 год. со 2 возрасни…
Read more

Mountain Paradise 4* – Банско

ВЕЛИГДЕН 2019–БАНСКО Хотел МАУНТАИН ПАРАДАЈС 4* Цени валидни за период на престој 17.04-20.04.2020 (мин. 2 ноќевања) Тип на сместување 2 ALL Light 3 ALL Light Студио (2+1) 60€ 90€ Едноспален апартман (2+2) 65€ 95€   Дополнителни услови : Деца до 1.99 год. со 2 возрасни– бесплатно Прво дете од 6-11.99 год. на доп.легло – бесплатно…
Read more

Grand Royale 4* – Банско

Хотел ГРАНД РОЈАЛ 4* – Банско ВЕЛГИДЕН Цени валидни за период на престој 16.04-20.04.2020 (мин. 3 ноќевања) Тип на сместување Ноќевање со појадок Студио (2+1) 29€ Едноспален апартман (2+2) 31€ Двоспален апартман (4+2) 27€   Дополнителни услови : Деца до 2.99 год. со 2 возрасни– бесплатно Прво дете од 3-12.99 год. на доп.легло – бесплатно…
Read more

Green Wood 4* – БАНСКО

Хотел ГРИН ВУД 4* – Банско  Велигден    Цени валидни за период на престој 17.04-20.04.2020 Вид на сместување 3 ноќевања / All Inclusive 4 ноќевања / All Inclusive Двокреветна соба (2+0) 134€ 167€ Студио (2+2) 146€ 176€ Едноспален апартман (2+2) 160€ 191€ Двоспален апартман (4+2) 147€ 174€ • Дете од 0-3.99 год. со 2 возрасни – бесплатно…
Read more

Хотел РЕГНУМ 5* – БАНСКО

Хотел РЕГНУМ 5* – БАНСКО – ВЕЛИГДЕН 2020 20% попуст за резервации и уплати до 17.03.2020 Цени валидни за период на престој 16.04-20.04.2020   Дополнителни услови : Деца до 6.99 год. со 2 возрасни– бесплатно Деца од 7-12.99 год. со 2 возрасни – доплата 29€ за 1 НП, доплата 35€ за 1 ПП Возрасен на доп.легло…
Read more

Wellness Hotel Bulgaria 4* – Банско

Wellness Hotel Bulgaria 4* – Банско ВЕЛИГДЕН 2020  Цени валидни за период на престој 17.04-20.04.2020 Тип на сместување Пакет 3 НП Двокреветна соба (2+1) 135€ Едноспален апартман (2+2) 145€   Дополнителни услови : Прво дете до 3.99 год. со 2 возрасни – бесплатно Второ дете до 3.99 год. со 2 возрасни – доплата 35€ за…
Read more

Хотел МУРИТЕ 4* – БАНСКО

Хотел МУРИТЕ 4* – БАНСКО   Вид на сместување 3 ноќевања / All Inclusive 4 ноќевања / All Inclusive Зграда АЗАЛИА Двокреветна соба (2+0) 99€ 132€ Едноспален апартман (2+2) 106€ 141€ Двоспален апартман (4+2) 99€ 132€ Зграда ОРХИДЕА Двокреветна соба (2+0) 90€ 120€ Едноспален апартман (2+2) 96€ 128€ Двоспален апартман (4+2) 90€ 120€ • Задолжителна доплата за…
Read more