APART – HOTEL MOUNT KOPAONIK

APART – HOTEL MOUNT KOPAONIK

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.10.2019

*ПОПУСТОТ ВАЖИ ЗА УСЛУГА НАЕМ

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА АПАРТМАН НА ДЕН

СМЕНИ САБОТА / САБОТА ЗА АПАРТМАНИ НА I И II КАТ (11,12,13,21,23,24,25)

Датум /

Тип на апартман

2+0

Studio

2+1

Studio

2+2

(1 спална соба+дневна соба)

30.11.2019. – 20.12.2019.

60

69

79

21.12.2019. – 27.12.2019.

115

145

173

28.12.2019. – 03.01.2020.

186

240

260

04.01.2020. – 31.01.2020.

110

158

195

01.02.2020. – 14.02.2020.

140

173

210

15.02.2020. – 13.03.2020.

92

110

135

14.03.2020. – 01.05.2020.

60

70

75

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА АПАРТМАН НА ДЕН

СМЕНИТЕ СЕ НЕДЕЛА / НЕДЕЛА ЗА АПАРТМАНИ НА III КАТ (31,32,33,34,35)

Датум /

Тип на апартман

2+0

Studio

5+0 (2. nivoa)

(1 спална соба + дневна соба)

4+1

(2 спални соби + дневна соба)

01.11.2019. – 21.12.2019.

60

82

92

22.12.2019. – 28.12.2019.

115

193

230

29.12.2019. – 04.01.2020.

186

283

310

05.01.2020. – 01.02.2020.

110

215

230

02.02.2020. – 15.02.2020.

140

220

240

16.02.2020. – 14.03.2020.

92

150

175

15.03.2020. – 02.05.2020.

60

82

95

Цената вклучува:

наен на апартман на ден

  • користење на спа центар (сауна, парна бања, соларијум)

  • доплата за НВ е ЗАДОЛЖИТЕЛНА и изнесува 17 еур по лице на ден (на шведска маса)

  • деца до 2 год. бесплатно

  • деца од 2 – 7 год. 50% попуст

  • деца од 7 – 12 год. 30% попуст

Цената не вклучува:

Такса за престој 1,1 еур на ден возрасни, деца од 7 – 15 год. 0,6 еур на ден, деца до 7 год. 0,1 еур на ден

За валидна резервација е потребна уплата од мин. 40% од вкупната сума, во денарска противвредност, по курс 1 еур = 62 ден. Останатиот дел се доплаќа мин. 20 дена пред пристигнување

Влез во апартманите е по 13 ч, а напуштање до 10ч