08 Март – ЛУТРАКИ

08 Март – ЛУТРАКИ

ЛУТРАКИ

 

Прв ден:      07.03.2020

Поаѓање на групата од Скопје и Кавадарци во утринските часови кон Грција преку граничниот премин Богородица. Попатни пауза и царински формалности. Околу пладне пристигнување во Лутраки. Сместување во хотел Галаксијас 3 * * * во двокреветни и трокреветни соби. Одмор од патувањето. Потоа заминување на групата кон топлите извори и слободно време за користење на базените со топла вода. Враќање во хотелот. Факултативна свечена вечера со музика во ресторан Калофагас.Ноќевање.

 

Втор ден:     08.03.2020

Појадок. Напуштање на хотелот и заминување кон бањите. Слободно време за користење на базените со топла вода. Попладне заминување на групата кон Воден. Прошетка и разглед на водопадите и слободно време за индивидуални активности. Во вечерните часови заминување на групата кон Македонија и пристигнување во  вечерните часови.

 

Цена на аранжманот: 3.500 денари

 

Цената вклучува:

  • Превоз со туристички автобус
  • Сместување во хотел Галаксијас на база 1 ноќевање со појадок
  • Туристичка такса
  • Интернет во хотелот

Цената не вклучува:

  • Свечена вечера со музика во ресторанот Калофагас – 20 евра
  • Користење на бањите со топла минерална вода – 2 – 5 евра по лице
  • Патничко осигурување

Напомена:

За реализација на ова патување потребни се минимум 40 патници