Хотел ROYAL VIEW 4* – Охрид

Хотел ROYAL VIEW 4* – Охрид

Тип на соба 25-05-2020
12-07-2020
13-07-2020

30-08-2020

31-08-2020

18-10-2020

19-10-2020

20-12-2020

03-01-2021

17-04-2021

Еднокреветна 2,460 ден.

2430ден + 40ден

2,770 ден.

2730ден + 40 ден

2,460 ден.

2430ден + 40ден

2,460 ден.

2430ден + 40ден

2,460 ден.

2430ден + 40ден

Двокреветна (Tvin) 3,630 ден.

3550ден +80ден

4,230 ден.

4150ден +80ден

3,630 ден.

3550ден +80ден

3,630 ден.

3550ден +80ден

3,630 ден.

3550ден +80ден

3 лица

Семејна соба

4,800 ден.

4680ден + 120ден

5,350 ден.

5230ден + 120ден

4,800 ден.

4680ден + 120ден

4,800 ден.

4680ден + 120ден

4,800 ден.

4680ден + 120ден

4 лица

Семејна соба

5,460 ден.

5300ден + 160ден

6,090 ден.

5930ден + 160ден

5,460 ден.

5300ден + 160ден

5,160 ден.

5000ден + 160ден

5,160 ден.

5000ден + 160ден

5 лица

Семеен апартман

8,000 ден.

7800ден + 200ден

8,000 ден.

7800ден + 200ден

8,000 ден.

7800ден + 200ден

8,000 ден.

7800ден + 200ден

8,000 ден.

7800ден + 200ден

80-30 АПП

2 лица

6,765 ден.

6685ден + 80ден

6,765 ден.

6685ден + 80ден

6,765 ден.

6685ден + 80ден

6,765 ден.

6685ден + 80ден

6,150 ден.

6070ден + 80ден

Супериор Апартман

3 лица

6,765 ден.

6645ден + 120ден

6,765 ден.

6645ден + 120ден

6,765 ден.

6645ден + 120ден

6,765 ден.

6645ден + 120ден

6,765 ден.

6645ден + 120ден

Погледот на собата зависи од слободниот капацитет во хотелот

Цените подлежат на промени

Аранжман 5 дена / 4 ноќи со појадок по лице 103€
Аранжман 8 дена / 7 ноќи со појадок по лице 165€


ПОПУСТИ ЗА ДЕЦА:

Едно дете до 3.99 години престојува бесплатно.
За 2 деца до 3.99 се доплаќа 5€ на ноќ за второто дете.
За едно дете до 9.99 се доплаќа 5€ на ноќ.
За второ дете до 9.99 се наплаќа 30% од аранжманот (5дена/4ноќи 31€ или 8 дена / 7 ноќи 50€)

Двокреветната соба се наплаќа за минимум 1 возрасно лице (како еднокреветна), при што попустот важи доколку второто лице е дете.

Трокреветната соба се наплаќа за минимум 3 возрасни лица, при што попустот важи доколку четвртото лице е дете.