Хотел ИНТЕРНАЦИОНАЛ 4*- Охрид

Хотел ИНТЕРНАЦИОНАЛ 4*- Охрид

ПРОМО ПАКЕТ ПО ЛИЦЕ

6 ноќи / 7 дена

УСЛУГА ПЕРИОД ЦЕНА
Ноќевање со појадок До 31.08.2020 139 еур / 8620ден

 

ПРОМО ПАКЕТ ПО ЛИЦЕ

4 ноќи / 5 дена

УСЛУГА ПЕРИОД ЦЕНА
Ноќевање со појадок До 31.08.2020 99 еур / 6070ден

 

ЦЕНОВНИК (по соба)
УСЛУГА СОБА ЦЕНА
Ноќевање со појадок 1/2 соба 50 еур / 3100ден
Ноќевање со појадок 1/3 соба 60 еур / 3720ден
Ноќевање со појадок 1/4 апп 70 еур / 4340ден

Деца до 12год. БЕСПЛАТНО во тип на соба 1/3, 1/2+2 или 1/4
Хотелот има сопствен паркинг, обезбеден со видео надзор, прекрасна тераса со бар, конгресна сала, фитнес сала, финска бања, турска бања, џакузи, масажа.

Напомена: Сместување во собите е по 14 часот по локално време, а напуштање на собите е до 10 часот по локално време. Цените се изразени во ЕУР за плаќање во денарска противвредност 1€ = 62 денари.