Хотел ДРИМ – Струга

Хотел ДРИМ – Струга

ПРОМОТИВНИ ЦЕНИ ЗА ЛЕТО 2020 СО 50% ПОПУСТ

Од недела – четврток 22€ по лице на ден во двокреветна соба
Петок и сабота 24€ по лице на ден во двокреветна соба
За 5 и повеќе ноќевања цената се изедначува со цената за работен ден

ПАКЕТИ

ПЛАТИ 6 = УЖИВАЈ 7
190 € по лице за полупансион

 

ПАКЕТИ – ЈУЛИ и АВГУСТ
5 ноќи со појадок → 99 € по лице
6 ноќи со појадок → 120 € по лице
7 ноќи со појадок → 137 € по лице

ПАКЕТИ – 8-ми септември
3 ноќи со појадок → 66 € по лице
4 ноќи со појадок → 83 € по лице
во цената е вклучено кафе за добредојде
*доплата за вечера 8 €

ПАКЕТИ ИЛИНДЕН – 2-ри август
3 ноќи со појадок → 66 € по лице
4 ноќи со појадок → 83 € по лице
во цената е вклучено кафе за добредојде + чадори и лежалки на плажа
*доплата за вечера 8 €

Цените се во евра а плаќањето се врши во денарска противвредност по курс 1 еур = 62 мкд